Botrány a királyi palotában! Fény derült a hercegnő viszonyára
Nézd meg!
Carrie Fisher számolt be a titkos afférról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Star Wars-filmek Leia hercegnője, Carrie Fisher döbbenetes titkot árult el egy másik uralkodóról: Erzsébet királynő húgáról, Margit hercegnőről.

Kiderült, hogy Carrie Fisher édesapja, az '50-es évek legendás énekese, Eddie Fisher közeli kapcsolatba került az előkelőséggel.

Viszonyuk volt egymással

A pár egy jótékonysági bálon találkozott 1953-ban Dorchesterben, és azonnal egymásba szerettek. Eddie Fisher 24 éves volt, a hercegnő pedig 22.

Állítólag a slágerlista-vezető Eddie Fisher volt Erzsébet húgának kedvenc énekese, ezért érthető, hogy a bálon azonnal a közelébe akart férkőzni.

- Eddig nem sokaknak meséltem el ezt a történetet, és valószínűleg óriási bajba is kerülök miatta. Egyszer személyesen is találkoztam Margit hercegnővel, a Star Wars premierjén. El is dicsekedtem vele Harrison Fordnak és Mark Hamillnek, hogy édesapám lefeküdt Erzsébet királynő húgával - árulta el a színésznő a The Jonathan Ross Show-ban.

A nőcsábász hírében álló Eddie Fisher nemcsak a hercegnővel bonyolódott kapcsolatba az évek során. Olyan szexszimbólumok kötöttek ki az ágyában, mint Joan Crawford, Edith Piaf, Kim Novak, Gábor Zsazsa és Mia Farrow. A szüzességét pedig állítólag Marlene Dietrich-hel veszítette el, aki 27 évvel idősebb volt nála.

Ezt is szeretjük