Márciusi szülinapos sztárok
Nézd meg galériánkat, és megtudhatod, melyik külföldi és hazai sztárok ünneplik születésnapjukat a tavasz első hónapjában.

Dia

 	Malek Andrea 	Kedvességet és természetességet sugárzó énekes-színésznőnk életében gyerekkora óta kulcsfontosságú szerepe van a zenének, a tévénézők pedig a Szomszédokból emlékezhetnek rá. Malek Andrea 1968. március 13-án látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Malek Andrea mégis megmutatta 9 hetes kislányát » 	 

Malek Andrea

Kedvességet és természetességet sugárzó énekes-színésznőnk életében gyerekkora óta kulcsfontosságú szerepe van a zenének, a tévénézők pedig a Szomszédokból emlékezhetnek rá. Malek Andrea 1968. március 13-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Malek Andrea mégis megmutatta 9 hetes kislányát »
 

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Patrick Duffy 	A Dallas Bobbyjaként elhíresült Patrick Duffy 1949. március 17-én született - a hírek szerint a kultikus sorozat 2011-es újraélesztésében is feltűnik majd.

Patrick Duffy

A Dallas Bobbyjaként elhíresült Patrick Duffy 1949. március 17-én született - a hírek szerint a kultikus sorozat 2011-es újraélesztésében is feltűnik majd.

Dia

 	Alyson Hannigan 	A bájos színésznőre elsősorban az Amerikai pite furulyatáboros fruskájaként emlékezhetünk, de a népszerű Így jártam anyátokkal című sorozatban is láthatjuk. Alyson Hannigan 1974. március 24-én látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó cikk: 	Gyönyörű anyuka lett Alyson Hanniganből »

Alyson Hannigan

A bájos színésznőre elsősorban az Amerikai pite furulyatáboros fruskájaként emlékezhetünk, de a népszerű Így jártam anyátokkal című sorozatban is láthatjuk. Alyson Hannigan 1974. március 24-én látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó cikk:
Gyönyörű anyuka lett Alyson Hanniganből »

Dia

 	Aaron Eckhart 	Aaron Eckhart 1968. március 12-én jött a világra, láthattuk többek között az Erin Brockovich-ban Julia Roberts partnereként, de a Fekete Dáliában és A sötét lovagban is feltűnt.

Aaron Eckhart

Aaron Eckhart 1968. március 12-én jött a világra, láthattuk többek között az Erin Brockovich-ban Julia Roberts partnereként, de a Fekete Dáliában és A sötét lovagban is feltűnt.

Dia

 	Reese Witherspoon 	A bájos amerikai sztár akár egy tízest is letagadhatna korából,  Doktor Szöszi kétgyermekes anyaként is kislányosan bájos. Reese Witherspoon 1976. március 22-én született. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Reese Witherspoon élete képekben »

Reese Witherspoon

A bájos amerikai sztár akár egy tízest is letagadhatna korából,  Doktor Szöszi kétgyermekes anyaként is kislányosan bájos. Reese Witherspoon 1976. március 22-én született.

Kapcsolódó képgaléria:
Reese Witherspoon élete képekben »

Dia

 	Katus Attila 	Katus Attila a Pécsi sasokkal hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok címet szerzett. Népszerű sportolónk 1973. március 21-én látta meg a napvilágot.

Katus Attila

Katus Attila a Pécsi sasokkal hatszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok címet szerzett. Népszerű sportolónk 1973. március 21-én látta meg a napvilágot.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Bochkor Gábor 	A Bumeráng műsorvezetőjét korábban a Sláger Rádión, majd 2010-től a frekvenciát elfoglaló Neo FM-en hallhatjuk. Bochkor Gábor 1964. március 25-én jött a világra. 

Bochkor Gábor

A Bumeráng műsorvezetőjét korábban a Sláger Rádión, majd 2010-től a frekvenciát elfoglaló Neo FM-en hallhatjuk. Bochkor Gábor 1964. március 25-én jött a világra. 

Fotó: Europress

Dia

 	Vanessa Williams 	A szépségkirálynőből lett színésznő a zene világában is kipróbálta magát, képernyőn pedig a Címlapsztoriban és a Született feleségekben is láthattuk. 1963. március 18-án született.

Vanessa Williams

A szépségkirálynőből lett színésznő a zene világában is kipróbálta magát, képernyőn pedig a Címlapsztoriban és a Született feleségekben is láthattuk. 1963. március 18-án született.

Dia

 	Lauren Graham 	Lauren Graham a Szívek szállodája Lorelai-aként futott be, a szeleburdi szállodatulajdonos karakterét hét évadon keresztül keltette életre. A színésznő 1967. március 16-án látta meg a napvilágot. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Lauren Graham » 	 

Lauren Graham

Lauren Graham a Szívek szállodája Lorelai-aként futott be, a szeleburdi szállodatulajdonos karakterét hét évadon keresztül keltette életre. A színésznő 1967. március 16-án látta meg a napvilágot.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Lauren Graham »
 

Dia

 	Olivia Wilde 	A Doktor House szexi sztárját lassan a filmvilág is kezdi felfedezni magának, 2011-ben több moziban is felbukkan: a Thron: Az örökség után a Cowboyok és űrlényekben, valamint az On The Inside drámában csodálhatják meg rajongói. Olivia Wilde 1984. március 10-én született.

Olivia Wilde

A Doktor House szexi sztárját lassan a filmvilág is kezdi felfedezni magának, 2011-ben több moziban is felbukkan: a Thron: Az örökség után a Cowboyok és űrlényekben, valamint az On The Inside drámában csodálhatják meg rajongói. Olivia Wilde 1984. március 10-én született.

Dia

 	Fergie 	A Black Eyed Peas bombázó énekesnője világszerte nagy rajongótábort tudhat magáénak, akiket fellépésein dögös hangja mellett rendszerint szexi színpadi öltözékével is megörvendeztet. Fergie 1975. március 27-én jött a világra.

Fergie

A Black Eyed Peas bombázó énekesnője világszerte nagy rajongótábort tudhat magáénak, akiket fellépésein dögös hangja mellett rendszerint szexi színpadi öltözékével is megörvendeztet. Fergie 1975. március 27-én jött a világra.

Dia

 	Kaszás Géza 	A Honfoglalás és az Igazából apa népszerű színésze viszonylag későn nősült meg, néhány éve pedig az apaszerepbe is belekóstolhatott. 2008 nyarán született Nimród, alig két évvel később pedig Lilla. Kaszás Géza 1957. március 31-én született.

Kaszás Géza

A Honfoglalás és az Igazából apa népszerű színésze viszonylag későn nősült meg, néhány éve pedig az apaszerepbe is belekóstolhatott. 2008 nyarán született Nimród, alig két évvel később pedig Lilla. Kaszás Géza 1957. március 31-én született.

Fotó: Europress

Dia

 	Holly Hunter 	A törékeny színésznő életében a Zongoralecke női főszerepe jelentette a mérföldkövet, alakításáért a legrangosabb díjakat kapta meg - köztük az Oscart. Holly Hunter 1958. március 20-án jött a világra.

Holly Hunter

A törékeny színésznő életében a Zongoralecke női főszerepe jelentette a mérföldkövet, alakításáért a legrangosabb díjakat kapta meg - köztük az Oscart. Holly Hunter 1958. március 20-án jött a világra.

Dia

 	Eva Mendes 	A latin szépség 1974. március 5-én született, olyan sikerfilmek fűződnek a nevéhez, mint a Randiguru vagy a 2008-as Nők.  	Kapcsolódó cikk: 	Táskás szemekkel is rendkívül bájos Eva Mendes »

Eva Mendes

A latin szépség 1974. március 5-én született, olyan sikerfilmek fűződnek a nevéhez, mint a Randiguru vagy a 2008-as Nők. 

Kapcsolódó cikk:
Táskás szemekkel is rendkívül bájos Eva Mendes »

Dia

	Aretha Franklin	A híres soul-díva 1956 óta van a pályán, karrierjét számtalan elismerés és díj szegélyezi, egyedül Grammyből 18-at gyűjtött be pályafutása során. 1987-ben első nőként bekerült a Rock and Roll Hírességek csarnokába, 2009-ben pedig egyedüli énekesnőként léphetett fel barack Obama amerikai elnök beiktatásán. Aretha Franklin 1942. március 25-én született.

Aretha Franklin

A híres soul-díva 1956 óta van a pályán, karrierjét számtalan elismerés és díj szegélyezi, egyedül Grammyből 18-at gyűjtött be pályafutása során. 1987-ben első nőként bekerült a Rock and Roll Hírességek csarnokába, 2009-ben pedig egyedüli énekesnőként léphetett fel barack Obama amerikai elnök beiktatásán. Aretha Franklin 1942. március 25-én született.

Dia

 	Freddie Prinze Jr. 	A barna szemű sármőrt az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorban láthattuk először, azóta pedig többnyire romantikus mozikban tűnik fel. Felesége Sarah Michelle Gellar színésznő, kislányuk 2009-ben született meg. Freddie Prinze Jr. 1976. március 8-án látta meg a napvilágot.

Freddie Prinze Jr.

A barna szemű sármőrt az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horrorban láthattuk először, azóta pedig többnyire romantikus mozikban tűnik fel. Felesége Sarah Michelle Gellar színésznő, kislányuk 2009-ben született meg. Freddie Prinze Jr. 1976. március 8-án látta meg a napvilágot.

Dia

 	Ornella Muti 	Az olasz színésznő a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legfelkapottabb sztárja volt, ám az utóbbi években főleg plasztikái miatt kerül a címlapokra. Ornella Muti 1955. március 9-én született. 	Kapcsolódó cikk: 	Ez tényleg kínos! Olyat mutatott a színésznő, amit takarnia kellett volna » 	 

Ornella Muti

Az olasz színésznő a hetvenes-nyolcvanas évek egyik legfelkapottabb sztárja volt, ám az utóbbi években főleg plasztikái miatt kerül a címlapokra. Ornella Muti 1955. március 9-én született.

Kapcsolódó cikk:
Ez tényleg kínos! Olyat mutatott a színésznő, amit takarnia kellett volna »

 

Dia

 	Jon Bon Jovi 	A szexi rocker 1983-ban alapította a Bon Jovi bandát, mely a kilencvenes években volt a csúcson, de azóta is együtt zenélnek. A tagokból időközben családapa lett: Jon Bon Jovi még 1989-ben vette el diákkori szerelmét, Dorotheát, akitől négy gyermeke született az idők során. Jon Bon Jovi 1962. március 2-án jött világra.

Jon Bon Jovi

A szexi rocker 1983-ban alapította a Bon Jovi bandát, mely a kilencvenes években volt a csúcson, de azóta is együtt zenélnek. A tagokból időközben családapa lett: Jon Bon Jovi még 1989-ben vette el diákkori szerelmét, Dorotheát, akitől négy gyermeke született az idők során. Jon Bon Jovi 1962. március 2-án jött világra.

Ezt is szeretjük
Fotó: