Ritka pillanat! Marcia Cross-t végre nem karót nyelt feleségként látni

Marcia Cross nemrégiben egy Halloween-partira vitte tüneményes ikreit, Edent és Savannah-t.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marcia Cross kétségkívül azok közé a nők közé tartozik, akik a negyvenedik születésnapjuk után értek révbe. A negyvennyolc éves színésznő szebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha, hiszen mindene megvan: szerető férj, gyönyörű gyerekek és felfelé ívelő karrier.

Természetesen, mint sokaknak, a szépséges színésznőnek is meg kellett küzdenie a sikereiért. Már kislánykorában arról álmodott, hogy színésznő lesz, de azért elvégezte a pszichológia szakot is, hátha jól jön valami civil foglalkozás, ha a színészetből mégsem tudna megélni.

Sorozatokban brillírozik

Néhány kisebb szerep után végre rátalált egy komolyabb kihívás, 1992-ben a Melrose Place című sikersorozatban kapott állandó szerepet. Ezután sokáig hiába kereste a kihívásokat, ám 2004-ben jött a nagy áttörés - rá osztották az induló Született feleségek karót nyelt Bree-jének karakterét.

Bár rendkívül élethűen alakítja a pedáns sorozatbéli asszonyt, egy idő után leginkább a magánéletével foglalkozó pletykákkal volt tele a sajtó. Felröppent ugyanis a hír, hogy valójában leszbikus, és már régóta együtt él egy nővel.

A színésznő a View című tévéműsorban határozottan cáfolta a híreket, majd nem sokkal később bejelentette eljegyzését Tom Mahoney tőzsdeügynökkel.

Már lemondott a gyermekáldásról

2006-ban, 44 évesen - már kismamaként - összeházasodott Tom Mahoney-val, ráadásul álmában sem gondolta, hogy ennyi idősen még reménykedhet az anyaságban.

A legszexibb sztármamik

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sajnos a terhesség nem volt zökkenőmentes. A színésznő rosszul viselte a várandósságot, folyamatosan émelygett, hányt, és nagyon gyenge volt. Az ötödik hónapban pedig súlyos vérveszteséggel és fájdalmakkal szállították kórházba. Szerencsére megmentették a mama és az ikrek életét is: a két kislány, Savannah és Eden 2007. február 20-án egészségesen jöttek a világra.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Marcia jelenleg a Született feleségek hetedik évadát forgatja. A sorozat írói a 48 éves színésznőt egy szemtelenül fiatal és jóképű fiúval hozták össze: Bree ugyanis a Beverly Hills 90210-ből jól ismert színésszel, Brian Austin Greennel keveredik pikáns kalandba.

Ezt is szeretjük