Egyetlen apró ránc sincs a botoxfüggő Marcia Cross arcán
Pedig 47 éves!
50 felé közeledve meglepő a ránctalan arc, de Marcia Cross megpróbálja elhitetni, hogy ez a természetes.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, Marcia Cross minden tőle telhetőt megtesz, hogy hasonlítson a Született feleségekben általa megformált karakterhez. Bree előkelően fagyos modora révén minden indulatát leplezi - és lassan a 47 éves színésznő arcáról sem lehet semmiféle érzelmet leolvasni.


Persze ennek nem az az oka, hogy az amerikai sztár is olyan rideg, mint a tisztaságmániás háziasszony. Rezzenéstelen vonásait valószínűleg a bőre alá fecskendezett töménytelen mennyiségű botoxnak köszönheti.

A szépészeti beavatkozások miatt Marcia arca körülbelül annyira alkalmas a mimikára, mint egy kirakati próbababáé.

Tagadja, hogy plasztikáztatott volna

A vörös szépség tagadja, hogy plasztikai műtéteknek vetette volna alá magát. Mint mondja, szerencsés génekkel áldotta meg a természet, így csupán hidratálókrémre van szüksége ahhoz, hogy megőrizze bőre üdeségét.

Bizonyára csodálatos varázserővel bíró készítményt használ, ha mindössze egy kis kenceficézéssel sikerül elérnie, hogy harminc évvel fiatalabbnak látsszon koránál.

Mindezek ellenére több szakember biztosra veszi, hogy a sztár rendszeresen jár botoxkezelésre, sőt, a ráncait is felvarratta. Erre utalhatnak többek között furcsán meredek ívű szemöldökei, illetve egyre élesebben kirajzolódó arccsontjai.

Retteg a tűtől

Marcia azzal próbálta elcsitítani a pletykákat, hogy többször is hangoztatta, retteg a tűtől, és már csak ezért sem lenne képes megműttetni magát.

Ki tudja, talán lehetséges, hogy a csinos színésznő valóban csak a géneknek és a hidratálásnak köszönheti természetellenesen fénylő, porcelánszerű bőrét. Az mindenesetre elég ritka, hogy műtét nélkül így nézzen ki egy közel ötvenéves nő, aki amellett, hogy dolgozik, két kisgyereket nevel, ráadásul beteg férjét is ápolja.
Ezt is szeretjük