Rémisztően szétszabatta magát Mamie Van Doren
Hollywood fénykorának sztárja önmaga paródiájába fulladt, agyonplasztikázott arcában semmi természetes sem maradt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mamie Van Doren a negyvenes-ötvenes évek hollywoodi filmjeinek egyik legkörülrajongottabb sztárja volt. A jelenleg 78 éves szexszimbólum mostani kinézete azonban egyszerűen félelmetes. Megjelenése egy torz Barbie babát idéz fel, agyonplasztikázott arca pedig horrorfilmbe illő.


Bizarr mosolyával bárkire a frászt hozhatná, hatalmas melleit látva pedig nehéz elhinni, hogy azokat - saját bevallása szerint - sosem műttette meg.

Persze lehet, hogy Mamie Van Doren így is jól érzi magát a bőrében, esete mégis inkább elrettentő. Így járnak ugyanis azok a sztárok, akik képtelenek méltó módon és tisztességesen megöregedni.

60 évesen feküdt először kés alá

Mamie Van Doren Joan Lucille Olanderként látta meg a napvilágot 1931-ben, és állítása szerint hatvanévesen végeztek rajta először szépítő műtétet. Ám azt, hogy azóta hányszor feküdt be a plasztikai sebészetre, még megtippelni is nehéz volna.

Pályafutása ígéretesen kezdődött, 1949 nyarán, 18 évesen ugyanis megnyert egy szépségversenyt. Ekkor figyelt fel rá a legendás milliomos, Howard Hughes, akivel néhány évig járt is. Hughes azzal indította el filmes karrierjét, hogy kisebb szerepeket adott neki a saját stúdiója által gyártott mozikban.

Az ötvenes évek elején a dúskeblű sztárral szőke haja és túlfűtött szexepilje miatt aztán az Universal kötött szerződést. A stúdió ugyanis azt remélte, hogy a szexszimbólum legalább akkora sikereket ér majd el, mint Marilyn Monroe a 20th Centhury Foxnál.

Ennek ellenére Mamie Van Doren sosem lett akkora sztár, mint Monroe, bár a mozi fénykorának egyik ünnepelt híressége volt

Egykori szexepiljével olyan legendák fejét is elcsavarta, mint Elvis Presley, Clark Gable, Tony Curtis vagy Steve McQueen.

Ezt is szeretjük