Az Árva angyal fekete szépsége volt: ennyit változott Maite Perroni 38 éves korára
Maite Perroni az egyik legkeresettebb telenovellasztár, csak idén négy produkcióhoz adta a nevét.

árva-angyal-ű
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Árva angyal című mexikói, 2008-as sorozat hazánkba két évvel a bemutató időpontja után robbant be. A nézők világszerte imádták, ahogy a törékeny és gyönyörű, árva lány, Marichuy és a szívdöglesztően sármos Juan szerelme kibontakozott a tévéképernyőn. A szappanopera összesen 194 epizódot élt meg, a főszereplői számára pedig ugródeszkaként szolgált.

Sokan azért kedvelték meg a történet női hősét, mert az őt megformáló Maite Perroniból csak úgy áradt a kedvesség, ami tökéletesen illett a hányatott sorsú, végtelenül jóságos karakterhez. 

Így néz ki most Maite Perroni

A mexikói származású szappanopera-csillag gyerekként még nem vágyott a rivaldafénybe, ám amikor egyszer iskolája jóvoltából osztályával meglátogatták egy forgatás helyszínét, azonnal beleszeretett a filmkészítés sürgő-forgó világába.

maite-perroni
Fotó: Izaura TV, Getty Images Hungary

2000-ben sikeresen felvételizett a Centro de Educación Artistica nevű művészeti iskolába, ahol három év után átvehette színésznői diplomáját. Az első szerepe sem váratott sokáig magára, 2004-ben ráosztották Lupita figuráját a Rebelde című telenovellában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt követte az Árva angyal sikere, onnantól nem volt megállás, minden évben szerepelt valamilyen sorozatban. Csak az idén négy produkcióhoz adta a nevét, láthatod a Netflix misztikus szériájában, a Dark Desire-ben, valamint két filmet és még egy sorozatot is leforgatott 2020-ban.

A közösségi médiában is rendkívül népszerű, oldalát olyan világsztárok követik, mint Jessica Alba vagy Eiza Gonzalez. Nem csoda, hogy örömmel nézegetik a képeit, hiszen 38 évesen pont olyan tökéletes a külseje, mint a sorozat idején.

Natalia Oreiro napjainkban

Natalia Oreiro szépségén nem fog az idő, ugyanolyan kifogástalan a külseje 42 évesen, mint amilyennek a Vad angyalban megismertük. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest ma.

Ezt is szeretjük