Végleg elhidegült egymástól a népszerű sztárpár
A legújabb hírek szerint már alig beszél egymással az amerikai popikon és angol rendező férje.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem sikerült Madonnának és Guy Richie-nek elhitetnie a Cannes-i közönséggel, hogy minden rendben van közöttük, pedig az utóbbi időben a popkirálynő Hard Candy című albuma kapcsán mindent bevetett, hogy férje erényeivel, különösen a szexuális teljesítményére vonatkozóan, elkápráztassa az embereket.

Amikor azonban megjelentek a vörös szőnyegen, csak a vak nem láthatta, hogy hiába lépdeltek egymás mellett, mintha máris külön utakon járnának.

Elmúlt a szerelem

Pedig Madonnának különösen fontos volt az idei filmfesztivál, hiszen szívét-lelkét beletette a Malawi árvákról forgatott dokumentumfilmbe, melynek írója és producere is volt egyben.

Rendező férje azonban csak feszengett elegáns szmokingjában, és világosan látszott rajta, hogy inkább a barátaival sörözne valami eldugott kocsmában, semmint ott parádézzon a sok híresség között.

- Egyáltalán nem úgy tűntek, mint akik jól érzik magukat egymás társaságában. Madonna törékenynek és sápadtnak látszott, mint aki mérhetetlenül feszült, míg Ritchie rendkívül nyomorultul festett – állítja egy megfigyelő.

Persze a bajok nem most kezdődtek, sőt, sokak szerint az is csoda, hogy a két különböző világból jött, erős egyéniségű ember ilyen sokáig bírta együtt. Mindenesetre a 49 éves énekesnőnek valószínűleg elege lett abból, hogy tíz évvel fiatalabb férje gyakran nemtörődöm módon bánt vele a nyilvánosság előtt, túl gyakran nézett a pohár fenekére és gyermekeikkel sem törődött annyit, amennyit kellene.

Barátaik szerint év eleje óta szinte külön élnek, házukat is két lakosztályra osztották fel, hogy ne zavarják egymás köreit. Így aztán nem meglepő, hogy a korábbi tagadások ellenére a hivatalos különválást fontolgatják.

 

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A tervek szerint Madonna júniusban Amerikába utazik a gyerekekkel, ám férj nélkül, és vissza sem tér egészen októberig.

Ezt is szeretjük