Lehullt a lepel! Egy 22 éves srác Madonna új pasija
A dívát nem viselte meg túlságosan a válás, mostanában egy 28 évvel fiatalabb szívtipró mellett vigasztalódik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A tavalyi év egyik legnagyobb szenzációja Madonna és Guy Ritchie válása volt, akik 8 év házasság után döntöttek úgy, hogy befejezik kapcsolatukat.


Madonnát mindeközben hírbe hozták Alex Rodriguez baseball játékossal, és habár románcukat mindketten tagadták, több mint gyanús volt, hogy Rodriguez éppen ez idő tájt vált el feleségétől.

A sztárpárt a jelek szerint nem nagyon viselte meg a válás, hiszen Guy Ritchie jelenleg Kelly Reilly-val randizik, akivel legújabb filmjének, a Sherlock Holmes forgatásán jött össze.

Persze Madonnát sem kell félteni, hiszen az 50 éves díva is megtalálta a gyógyírt egy fiatal modell, Jesus Luz személyében. Madonna egy provokatív fotózáson ismerkedett meg a 22 éves brazil sráccal, a merész és erotikus képek a W magazin márciusi számában láthatóak majd.

Egyre többet vannak együtt

Kettejüket már tavaly decemberben is lekapták a lesifotósok, és habár pontosan nem lehet tudni, hogy viszonyuk milyen jellegű, sokan máris arról pletykálnak, hogy Jesus Luz Madonna új szerelme. Különben miért kérte volna meg a népszerű énekesnő a jóképű szívtiprót, hogy kísérje el őt a Sticky & Sweet című turnéjának hátralévő állomásaira?

Néhány napja is együtt fotózták le őket, amint a manhattani Marcelleria olasz steakhouse épületéből távoztak. Sokat elárul a brazil srác temperamentumáról, hogy míg a nagy hidegben Madonna téli kabátba bújt, addig Luz kigombolt inggel sétált lazán új barátnője oldalán.

Hogy viszonyuk hogyan alakul, egyelőre nem lehet tudni, ám Luz karrierjének mindenképpen jót tett, hogy az elmúlt hetekben a híres énekesnővel hozták hírbe.Modellkarrierje ugyanis pillanatok alatt felívelt, és időközben már át is igazolt a Ford Modellügynökséghez, arról nem is beszélve, hogy korábbi gázsijának többszörösét kérheti el egy-egy munkáért.
Ezt is szeretjük