Merész fotók! Bugyiban is bevállalta az 51 éves Madonna
Madonnáról bár láttunk már ijesztő lesifotókat, azért tudja még mindig, hogyan nézhet ki jól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki rendszeresen követi a Madonnáról szóló híreket, annak bizonyára feltűnt, a díváról készült fotók többnyire a két végletet mutatják be.

A botrányosan kiretusált képeken, mint amilyenek például a Louis Vuitton-féle kampányokhoz készültek, az énekesnő leginkább egy huszonéves androidhoz hasonlít, akinek olyannyira sima a bőre, hogy még egy vadiúj terminátort is elfogna a sárga irigység.

Tud jól is kinézni

Viszont a lesifotósok azt a Madonnát kapják lencsevégre, aki kétségbeesetten küzd az öregedés ellen, testét állandóan edzőteremben gyúrja férfiasan izmosra, és nem veti meg a plasztikai beavatkozásokat sem.

Nos, ezúttal úgy tűnik, sikerült megtalálni az egészséges középutat: az Interview magazin júniusi számában látnak napvilágot azok a képek, melyek az 51 évesen sztárt végre szexinek, mégsem művinek mutatják be.

Bizonyára Mert Alas és Marcus Piggott fotográfusoknak köszönhető, hogy igyekeztek természetes - vagy legalábbis annak ható - felvételeket készíteni róla, ahol inkább a fénnyel, valamint a kiegészítőkkel játszottak a retusálóecset helyett.

Filmes karriert épít

Ráadásul a fekete-fehér film kifejezetten olyan hatással bír, mintha nem is mostani, hanem néhány évtizeddel korábbi képekről lenne szó - olyasmikről, amik 1992-ben, a híres-hírhedt Sex című fotóalbumban megjelentek.

Madonna egyébként a képeket kísérő interjúban elmesélte, mostanában egyáltalán nem jut ideje az éneklésre, mivel filmes karrierjét építi. Állítása szerint két és fél évig dolgozott a W.E. forgatókönyvén, mely VIII. Edward brit királyról szól. A férfiról, aki lemondott még a trónról is, csak hogy elvehessen egy amerikai elvált asszonyt, bizonyos Wallis Simpsont.

Ha igazak a hírek, akkor az énekesnő által írt és rendezett alkotásban olyan híres színészek játszanak majd, mint Ewan McGregor és Vera Farmiga.

Ezt is szeretjük