Megdöbbentő hír! Madonnának már nem sok van hátra
Egy kutatás szerint a vártnál kevesebb ideig élnek azok a nők, akik maguknál sokkal fiatalabb pasival élnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Madonnát, aki a nála 28 évvel fiatalabb Jesus Luzzal hetyeg, vagy Demi Moore-t, aki hozzá is ment a 16 évvel zsengébb Ashton Kutcherhez, bizonyára sok nő irigyli, amiért képesek náluknál több évtizeddel ifjabb pasikat is maguk mellett tartani, azért nem eszik ám olyan forrón a kását.

Madonna és Jesus - tényleg árt a popsztár egészségének a fiatal pasi?

Ha ugyanis hinni lehet egyes unatkozó német tudósoknak, akkor csak rosszul járnak azok a hölgyek, akik gyerekük korabeli szeretővel próbálják visszafordítani az idő kerekét. Hogy a Max Planck Intézet demográfiai kutatórészlegének dolgozóit az irigység vagy valami ennél tudományosabb cél vezérelte vizsgálódásuk során, azt nem tudni.

Vegyes párok górcső alatt

Mindenesetre 15 év házasságkötési és elhalálozási adatait figyelembe véve arra a következtetésre jutottak, hogy míg az idősebb férfi-fiatal nő kapcsolatban a pasas jól jár, hiszen az átlagnál magasabb életkort érhet el, addig egy zsenge pasi és egy érett nő viszony a hölgy számára hamarabb ér véget - még ideális esetben is -, mint szeretné.

A Sven Drefahl által vezetett kutatásban egyébként majd’ kétmillió dán házaspárt vizsgáltak 1990 és 2005 között, és az eredmény bevallottan őket is meglepte, hiszen a közhiedelem szerint a fiatal partner, érthető okokból, minden nem képviselőjének jót tesz. Most azonban kiderült, minél nagyobb a korkülönbség a házaspár tagjai között – a pasi javára -, annál hamarabb távozik a másvilágra az asszony.

Minél öregebb, annál hamarabb

Ha például a különbség 7-9 év, akkor a nőnek 20 százalék az esélye a túl korai halálra, ám ha már több, mint 15 év, akkor bizony a korai halálozás kockázata 30 százalékra nő! Az okokra viszont a 2010. májusi tanulmány nem derít fényt, így a tudósok is csak találgatnak.

Egyes elméletek szerint a nők talán rosszabbul viselik, ha az átlagtól eltérő kapcsolatuk miatt elítélik őket, és az egészségük sínyli meg a stresszt, mások úgy vélik, nehéz a nőknek lépést tartani a sokkal fiatalabb partnerrel.

Hogy ezek után Madonnának, Deminek, Courteney Coxnak és a többi érett sztárhölgynek van-e félnivalója? Nos, ha el is jut hozzájuk a kutatás híre, akkor bizonyára kacagnak az eredményén.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De azért titkokban bekapnak még egy immunerősítő csodabogyót - elvégre biztos, ami biztos.

Ezt is szeretjük