18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Anyaszült meztelenül pózolt Madonna: 36 évig nem közölték a képeket

Így pózolt Madonna meztelenül, mielőtt még szupersztár lett volna belőle.

Madonna mindössze húszéves volt, amikor egy bevállalós fotósorozat kedvéért megszabadult a ruháitól. 1979-ben a Playboy fotósa, Martin H.M. Schreiber készítette róla ezeket a művészi aktokat a nyuszis magazin számára, ám a felvételek végül csak 36 évvel később jelentek meg Az elveszett aktok címmel.

Akkoriban minden bizonnyal még senki sem sejtette, hogy Madonnából néhány év múlva igazi szupersztár lesz, aki megállás nélkül ontja majd magából a slágereket. A feltörekvő énekesnő a jelek szerint azonban már fiatalon sem volt szívbajos, ha egy kicsit meztelenkednie kellett. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük