Madonna 24 éves lánya dögös fehérneműben pózolt: Lourdes vérbeli bombázóvá vált
Madonna lánya ennyire bevállalós volt.

madonna-és-lourdes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna lánya, Lourdes, becenevén Lola lényegében a rajongók szeme előtt nőtt fel, az énekesnő az elmúlt években többször megjelent nyilvánosan a lányával, aki mára egy nagyon szép és dögös nővé érett.

Egyértelműen édesanyja szépségét örökölte, ráadásul Madonnához hasonlóan Lourdes is extravagáns, aki nem fél a kamerától. 

Madonna lánya, Lourdes irtó szexi fotózáson vett részt

A Juicy Couture és a Parade márka egy közös fehérnemű-kollekciót dobott piacra, a szexi darabok reklámozására Lourdes Leont is leszerződtették. A fotózás kedvéért fehérneműkben mutatta meg bomba alakját.

A rajongók is ámultak a fotókon: "Lola a tökéletesség mintapéldánya. Nyilván kifogástalan formában van anélkül, hogy már túl vékony lenne, ráadásul annyira természetesen fest." "Bombanő, egy ikon" - írták a rajongók.

A divatvilághoz mindig is közel állt, ez egyfelől édesanyja miatt is volt, hiszen Madonna imádja a ruhákat, Donatella Versace pedig jó barátnője. Madonna a Macy's céggel 2010-ben állt össze, hogy piacra dobják a Material Girl márkanév alatt futó ruhákat, a kollekció a kislányokat és a kamaszokat célozta meg. A kreatív igazgató Lourdes lett, aki akkor csupán 14 esztendős volt.

2016-ban Stella McCartney Pop nevű parfümjének vált az arcává, 2018-ban a kifutón is debütált, Rio Uribe divattervező Gypsy Sport kollekcióját népszerűsítette modellként. 2019-ben a Miu Miu kérte fel egy kampányfotózásra, amit szívesen elvállalt. Érdekesség, hogy a 24 éves lány egyik modellügynökséghez sem szerződött le, teljesen függetlenül dolgozik.

Jennifer Lopez ikrei már ilyen nagyok

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megnőttek Jennifer Lopez gyermekei, Maximilian és Emme.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük