Madonna melltartó nélkül pózolt: 61 évesen ilyen az alakja

Madonna félmeztelenül pózolt a tükör előtt.

madonna-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna karrierje kezdete óta gyakran viselkedett provokatív módon, a polgárpukkasztás és a merész stílus hamar a védjegyévé vált, ezek miatt pedig a mai napig kap hideget és meleget az emberektől.

Friss fotója is egyeseknél kihúzta a gyufát, másoknál viszont épp az ellenkezőjét érte el. Egy szál bugyiban szelfizett a tükörben.

Madonna félmeztelen fotója merészre sikeredett

Instagram-oldalára töltötte fel a merész képet, amit csak kevés hatvan év feletti sztár vállalna be. Melltartó egyáltalán nem volt rajta, csak egy alsónemű, illetve egy kalap. Az augusztusban 62. születésnapját ünneplő sztár irigylésre méltó alakkal rendelkezik, ezt számos rajongója meg is jegyezte közösségi oldalán.

madonna-szelfi
Fotó: Instagram/Madonna

"Úristen, neked még mindig bomba tested van", "olyan gyönyörű vagy, téged tartalak a példaképemnek", "azt hiszem, sokan lesznek féltékenyek a kép láttán", "bárcsak én is úgy néznék ki majd 61 évesen, ahogyan te festesz", "na én pont ezért imádlak 1986 óta, az őszinteségedért, az önbizalmadért és azért, mert mindig önmagad vagy. Te vagy a legerősebb nő ezen a világon" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

Ám voltak olyan kommentelők is, akik szerint az énekesnő túl messzire ment: "szánalmas ez a kép", "azt hiszem, ehhez már te kicsit idős vagy, miért nem lehet méltósággal megöregedni?", "csak öltözz fel, ez a stílus nem áll jól neked", "Madonna már nem Madonna többé, ezt kijelenthetjük. Nem ismerem fel benne azt a nőt, akit én úgy imádtam anno több mint 15 éven át, még a szemei is teljesen másképp állnak. Ezen a képen egy idegen nő szerepel!" - írták.

Többen kiálltak az énekesnőért a sok negatív komment miatt: "Nem értem az embereket, hogy miért kell ennyire gyűlölködőnek lenni. Miért követitek az Instagram-oldalát, ha nem is szeretitek őt?", "Gondolhatunk róla bármit is, de ez a nő egy drága kincs, annyit adott már ennek a világnak, mindemellett mindig is gyönyörű volt. Sem a múltban, sem a jelenben nem volt olyan előadó, aki ennyire energikus lett volna a színpadon, és ezek azok a dolgok, amiktől Madonna egy mágikus személy az én szememben".

Madonna lányának bikinis fotói

Madonna lánya remek formában van. Képes összeállításunkban megnézheted Lourdes friss, bikinis fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük