Szexvideó készült Madonna házasságtörő afférjáról
Két hónappal ezelőtt az énekesnő tudta nélkül vették fel, amint egy nős férfival hancúrozik a szófán!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő látni, hogy egyik pillanatról a másikra zuhanhatnak a sztárok a csúcsról a legmélyebb gödörbe, most például Madonna szörnyű leépüléséről hangos a bulvársajtó már napok óta.

Régen nagyon szexis volt, de vajon most sokakat érdekelne a szexvideó?

Az egykori bombázó ugyanis manapság már csak árnyéka egykori önmagának, arca iszonyatosan elcsúfult. De Guy Ritchie-vel való kapcsolatát is szétcincálták már, habár minden nehézség ellenére úgy néz ki, hogy az énekesnő mégis csak együtt marad a rendezővel.

Most azonban tovább gyűrűzik a botrány, egy magát megnevezni nem akaró operatőr ugyanis azt állítja, hogy a birtokában van egy durva szexvideó, amin Madonna látható, amint a szófán szeretkezik Alex Rodriguezzel.

Arról már mi is beszámoltunk, hogy a világ egyik legjobban fizetett baseballjátkosát hetekkel ezelőtt hagyta el a felesége, állítólagos kicsapongásai miatt.

Ám a feleségnek az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor Madonnával hozták hírbe a baseballbikát.

A hancúrozás felvételét 1 millióért árulják

A titkos viszonyt természetesen mindketten tagadták, most azonban napvilágra kerülhet az a felvétel, amely cáfolhatatlan bizonyítékot jelentene a szeretők hancúrozására.

A szexvideót két hónappal ezelőtt rögzítette titokban az ismeretlen operatőr barátja egyik lakásában, ahová állítólag huncutkodni járt össze a pár - teljes inkognitóban.

A férfi besurrant a lakásba, és a pár tudta nélkül helyezte el a szerkentyűt, ami sikeresen rögzítette az erősen felnőtt kategóriájú tartalmakat.

A felvételért a titokzatos férfi egy millió dollárt kér, arról azonban egyelőre nincsen információ, hogy a videó tényleg létezik-e, illetve, hogy akadt-e már vevő, aki piacra dobná a szalagot.

Ezt is szeretjük