Újabb áldozatot keres Heather Mills
Még zajlik Heather Mills és Paul McCartney válópere a londoni bíróságon, de az exmodell már új pasi után nézne.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nos, hogy milyen férfi is kell Macca volt nejének? 45 és 60 közötti vegetáriánusnak kell lennie, aki szívesen áldozza idejét arra, hogy Heatherrel együtt kampányoljon, és – kapaszkodjon mindenki! – nem lehet hozományvadász.

Az utóbbi kitétel már-már pofátlanság számba megy Millstől, aki épp minden idők legdrágább eltartási összegét akarja kiverni Paul McCartney-ból. Ráadásul a volt modellt már a zenészlegendával kötött házassága elején is támadták, hogy kizárólag a pénz miatt ment hozzá Maccához.

Eltünteti a bizonyítékokat és kap 55 milliót

A legújabb hírek szerint a megállapodás minden nappal közelebb van Heather és Paul között. McCartney-nak állítólag már nagyon elege van a pénzéhes asszonytól, és arra utasította ügyvédeit: mindenáron állapodjanak meg vele, és ha lehet, minél hamarabb. A két félre bírói csendrendelet lett kiróva, ami annyit jelent, hogy egyikőjük sem nyilatkozhat a médiának arról, hogy hol tart a tárgyalás és mekkora összeggel távozik Heather a házasságból.

Heather ismerősei azonban nyilatkoztak a News of the Worldnek arról, hogy Paul 20 millió fontnyi készpénzjuttatás azonnali kifizetésébe egyezett bele, emellett a következő 14 évben évi 2,5 millió font, vagyis összesen 35 millió font tartásdíjat fizet közös gyermekük, a négyéves Beatrice után.

A mai napon McCartney nem jelent meg a bíróságon, az ügyben magát képviselő Mills viszont igen. A legújabb pletykák szerint az asszony nemcsak arra kötelezte magát, hogy nem nyilatkozik a jövőben a házasságról, hanem meg is semmisít minden, a birtokában levő videó- és hangfelvételt.

Heather állítása szerint rendelkezik egy olyan szalaggal, amin McCartney bevallja: volt, hogy megverte első feleségét, Lindát. Az ex-modell állítása szerint a rocksztár őt is több ízben bántalmazta.

A volt feleség ezen felül vállalja, hogy nem ír könyvet a házasságról, és nem hozza nyilvánosságra videónaplóját sem, melyet annak felbomlásáról készített. A továbbiakban Heather nem tarthat igényt semmilyen további ingatlanra, és Paul halála után sem örökölhet.

Ezt is szeretjük