Nem érhette meg az esküvőjét az 52 éves színész - Halála előtt küldték ki a meghívókat
Luke Perry gőzerővel készült az esküvőjére Wendy Madison Bauerrel.

luke-perry-halala-elott-eskuvoi-meghivok-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Március 4-én szomorú hírt közölt Luke Perry családja. Alig egy héttel azután, hogy stroke-ot kapott, csendben eltávozott - hiába próbáltak segíteni rajta az orvosok, nem tudták megmenteni.

Titokban esküvőre készült

A Beverly Hills 90201 és a Riverdale sorozatok sztárja az utolsó perceit szerettei körében töltötte. Ez állt a család hivatalos közleményében:

- Luke a gyermekei, Jack és Sophie, menyasszonya, Wendy Madison Bauer, exfelesége, Minnie Sharp, édesanyja, Ann Bennett, mostohaapja, Steve Bennett, bátyja, Tom Perry, nővére, Amy Coder és néhány közeli barátja körében töltötte az utolsó óráit. A család nagyra értékeli a rajongók támogatását és imáit, azonban arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat. Egyelőre nem szándékoznak több részletet elárulni a halálával kapcsolatban.

A rajongók számára ekkor derült ki, hogy a színész titokban eljegyezte kedvesét, Wendy Madison Bauert. Sőt, a pár már gőzerővel készült az esküvőre, amit augusztus 17-én tartottak volna Los Angeles-ben. A TMZ értesülései szerint már az art deco stílusú meghívóikat is kiküldték a család és a barátok számára. A menyegző A nagy Gatsby című könyv stílusában zajlott volna le, a meghívó is a harmincas évek stílusát tükrözte.

A Glaad Awards-on még ilyen boldognak tűntek.
A Glaad Awards-on még ilyen boldognak tűntek.
Fotó: JB Lacroix / Getty Images Hungary

Wendy a hétvégén először szólalt meg szerelme haláláról - ezt nyilatkozta a People magazinnak:

- Szeretném megköszönni mindenkinek a sok szeretetet és támogatást. A történeteitek, melyekben Luke nagylelkűségéről és kedvességéről meséltetek, nagyon sokat segítettek nekem abban, hogy átvészeljem ezt a nehéz időszakot.

A 11 és fél év, amit együtt tölthettünk, életem legboldogabb időszaka volt, és hálás vagyok az időért, amit vele tölthettem. Szeretnék köszönetet mondani Luke gyermekeinek és családjának is, akik mellettem álltak a gyászban. Az eddiginél is szorosabb lett a kapcsolatunk, összehozott minket a fájdalom, de mindannyian örülünk, hogy egy ilyen csodálatos ember az életünk része lehetett. Nagyon fog hiányozni - nyilatkozta a lapnak.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük