Igazán merész! Kebelbarátnőivel is imád pucérkodni Lucy Pinder
Híres domborulatai után intellektusát is megvillantja a dögös modell egy férfimagazin hasábjain.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hatalmas melleinek köszönheti hírnevét, Lucy Pinder azonban nem éri be a bögyös cicababa szerepével. Az angol szexbomba tévéműsort vezet, könyvet ír és egy magazinban jótanácsokkal látja el a segítségre szoruló férfiakat.

Lucy és Michelle testi-lelki jóbarátnők

A 25 éves szirént egy strandon, napfürdőzés közben fedezte fel egy szabadúszó fotós, és az egyik legnagyobb példányszámban fogyó brit napilap, a Daily Star rögvest szerződést ajánlott a tüzes szépségnek.

Lucy száz százalékban természetes, lenyűgöző méretű kebleinek köszönhetően rekord idő alatt a férfi olvasótábor kedvence lett, annak ellenére, hogy sokáig nem engedett magáról teljesen topless felvételeket készíteni. Idővel azonban leküzdötte szemérmességét és az angol Nuts magazinban takargatás nélkül, ország-világ előtt megmutatta legendás cickóit.

Meztelenül ölelkezik kebelbarátnőivel

A fényképezőgép lencséi után a tüzes csinibaba a kamerák előtt is kipróbálta magát. Tökéletes idomaival nemcsak egy brit erotikus televíziócsatorna nézettségét növeli, de számos tévéshowban is szerepelt, mint például az MTV késő esti műsorában, ahol hasonlóképpen szexi kolléganőjével, Kayleigh Pearsonnel ajánlották a nézők figyelmébe kedvenc, fülledt videóklipjeiket.

Bár Lucy bombázó alakja magában is lenyűgöző látvány, a kebelcsoda szívesen fotóztatja magát barátnője, az észbontóan dögös Michelle Marsh és más, hozzá hasonlóan természetes adottságokkal büszkélkedő modellek társaságában.

A szexis vadmacskák ilyenkor ruháikkal együtt a gátlásaiktól is megszabadulva, egymást kényeztető erotikus pózokban domborítanak a bizonyára izzadó fotós fényképezőgépe előtt.

A buja szirén – akinek kebleit Anglia legszebbjeinek választották – egy ideje tanácsadó-rovatot vezet egy brit férfimagazinban, emellett pedig készülő regénye munkálataival foglalja el magát – remélhetőleg a remekmű nem fog szűkölködni szaftos részletekben.

Ezt is szeretjük