Mégiscsak visszatér az X-Factor eredeti zsűritagja! Ő maga jelentette be
Louis Walsh a napokban erősítette meg a hírt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már többször hangoztatta, hogy a következő évadra nem tér vissza, a napokban Louis Walsh megerősítette, mégis ott lesz zsűritagként az X-Factor őszi, sorrendben 11. brit évadában, Simon Cowell és Cheryl Cole mellett.

Louis Walsh
Cheryl Cole
Simon Cowell

A 61 éves ír menedzser, aki olyan bandákat hozott életre és irányított a pályán, mint a Boyzone, a Westlife és a Girls Aloud, a 2004-es kezdetektől ott ül a tehetségkutató mentori székében.

Rutinos mentor

Ezenfelül pedig vendég-zsűritagként ott volt a Britain's Got Talent és az amerikai X-Factor adásaiban is.

- Valójában már előbb eldöntöttem, hogy visszatérek, de a szerződést csak most írtuk alá. Az én koromban jót tesz a munka - tréfálkozott a 2FM rádió riporterének.

Arra a kérdésre, hogy a nézők megint szemtanúi lesznek-e Cheryl Cole és Simon Cowell ellenségeskedéseinek, elmondta, szerinte már régen túlvannak ezen.

Ráadásul a 30 éves énekesnőnek - az X-Factor-béli szereplésének köszönhetően -  sínen van a zenei karrierje, novemberben új albuma jelenik meg, így inkább arra összpontosítja az energiáit.

Nem tudni, ki lesz a negyedik

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a negyedik mentor. Louis Walsh több nevet is említett, aki számításba jöhet. Ezek egyike az egykori Spice Girls énekesnő, Mel B.

- Úgy értesültem, olyasvalaki jön, akit kedvelek. Sharon Osbourne-nal annak idején jól kijöttünk, de nem hiszem, hogy visszatérne. Szóval lehet, hogy Mel B lesz az, őt is bírom, egészen őrült nőszemély, persze a jó értelemben - nyilatkozta.

Mel B mellett felmerült Alesha Dixon és Rita Ora is, mindketten énekesnők.

És hogy milyen karaktert képvisel majd Walsh a mentorok között? Nos, úgy véli, bár Simon Cowell puhult kicsit annak köszönhetően, hogy apa lett, de ennek ellenére valószínűleg nem rá testállják helyette a megmondóember szerepét.

- És továbbra is a jókedélyű fickó leszek, amolyan ír módra - árulta el.

Ezt is szeretjük