Lorenzo Lamas ennyit változott 40 év alatt - Meglepődsz, hogy néz ki ma
A szemtelenül jóképű Lorenzo Lamas túl a hatvanon sem panaszkodhat.

lorenzo-lamaz-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lorenzo Lamas januárban ünnepli 61. születésnapját. Pályáját az 1978-as Grease című filmmel indította - ő alakította Thomas Tom Chisum figuráját. Ezt követően azonban erősen hanyagolta a musicaleket, elsősorban akciófilmekben mutatta meg harcművészeti tudását.

Leghíresebb szerepe minden bizonnyal Reno Raines volt a Renegade - A fejvadászból, mely a ’90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata volt. Csaknem száz országban vetítették, és gyakran a Baywatch-csal versengett a toplista első helyéért.

A színész túl a hatvanon is irigylésre méltó formában van. A mai napig szerepel filmekben, sorozatokban. Itthon legutóbb a 2017-es Boone: The Bounty Hunter című akciófilm Walkerének szerepében láthattad. De 2018-ban a tengerentúlon kijött három új filmje is: az Unwritten című thriller, a Railroad to Hell: A Chinaman's Chance című western, valamint egy dráma, Driver címmel. Lamas összesen ötször nősült, hat gyermeke - egy fia és öt lánya - született három anyától. Legutóbbi feleségétől 2018 júniusában vált el. A következő képeken megmutatjuk, mennyit változott a sármos színész az elmúlt évtizedekben.

Ezt is szeretjük