Pocsék bikiniben és smink nélkül csak tucatnő Eva Longoria
Ha lekerülnek a ruhák, nincs fodrász és sminkes a közelben, a bombázókról kiderül, ők sem különbek az átlagnál.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eva Longoria is ezt a tételt látszik bizonyítani: a tévében ő az ünnepelt díva, a szikrázóan buja született feleség, akiért bomlanak a pasik és lába előtt hever a világ.

A rózsaszín, csíkos, háromszögfelsős bikini remekül áll neki

Az életben viszont csak egy 33 éves, átlagosan csinos nő, pont olyan, akik tucatjával futkosnak kicsiny országunk utcáin is - sőt, nála csinosabbak is bőven akadnak Magyarhonban.

Lazítás a jachton

Legutóbbi fotóink nemrég készültek róla a Földközi-tengernél, ahol éppen jól megérdemelt szabadságát töltötte férjével, a nálánál hét évvel fiatalabb Tony Parkerrel.

Szó mi szó, csak a szemfülesek tudták felismerni az előnytelen bikiniben magát hűsítő latin sztárt.

Merthogy smink nélkül nem nagyon hasonlított filmbéli vadító önmagára. Ráadásul mintha a pocakja is kicsit nagyobb lenne, mint amit nála megszokott az ember.

Nem csoda, ha máris terhességről kezdtek pusmogni a jólértesültek, ám a sztár szóvivője kategorikusan tagadta, hogy erről lenne szó.

Bár Longoria saját bevallása szerint alig várja már, hogy anya lehessen, egyelőre csupán Gabrielle Solis szerepéért kellett híznia.

Az új szezonban ugyanis a dögös született feleség kétgyermekes háztartásbelivé avanzsál, és ennek az imázsnak próbálnak megfelelni az alkotók egy kerekebb – no persze hollywoodi mércével mérve – színésznővel.

Ezt is szeretjük