Nyílt színen enyelgett egymással Lindsay Lohan és Samantha Ronson
Az ifjú botrányhősnő eddig leplezett oldaláról mutatkozott meg P Diddy Cannes-i partiján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A jachton tartott bulira a sok híresség mellett a botrányos Lohan kisasszony is hivatalos volt, ahol barátnőjével, Samantha Ronson dj-vel jelent meg.

És nemcsak hogy ott voltak, de gondoskodtak arról, hogy nem fulladjon unalomba a rendezvény: rajtakapták ugyanis a hölgyeket, amint összebújva enyelegtek és csókolóztak, és egyáltalán nem zavartatták magukat.

A két szőkeség három évvel ezelőtt ismerkedett meg egy éjszakai klubban, de eleddig mindketten tagadták, hogy bármi más is lenne köztük, ami szorosabb viszonyt feltételezne.

A rehabkirálynő csaja pasira hasonlít

Abból azonban már adódtak félreérthetetlen helyzetek, hogy Lohan többször kísérte el a férfias kinézetű Ronsont különféle partihelyszínekre, és míg a dj a zenéről gondoskodott, addig barátnője élvezte a bulit.

Tavaly áprilisban pedig egy tokiói klubban kapták rajta a párt intim ölelkezés közben - az esetet követően Lohan azt nyilatkozta, hogy általában barátnőjével szokott vigasztalódni, ha éppen nincs pasija.

Márpedig udvarlókból kijutott a 20 éves botrányhősnőnek, aki többek között Colin Farrellel és Jude Law-val is járt.

Egy ex-újságíró, Jonathan Jaxton akkoriban szintén arról értekezett a blogjában, hogy vajon miért választhatta a színésznő a züllött életű 30 éves disc-jockey-t.

- Nem akarnék semmi rosszat mondani egyikükről sem, ha nem tudnám, hogy Samantha alkohol- és drogproblémákkal küzd, ami, valljuk be, nem a legjobb a rehabot többször megjárt Lindsay Lohannek – írta.

Állítólag a kedves barátnő tartotta Lohanben a lelket, amíg az a klinikán próbált józanodni, és állandóan szókimondó üzeneteket váltottak egymással, ami megint csak a leszbikus viszony feltételezést erősíti.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ráadásul Lindsay Lohan kezén a mostani Cannes-i partin eljegyzési gyűrűt is láttak, holott úgy tudni, nem randizgat senkivel, így még különösebb az egész. Mindenesetre a sztárt ismerve valószínűleg nem ez az utolsó botrány, aminek részese.

Ezt is szeretjük