Ezúttal lopással vádolják Lindsay Lohant
Bizonyára nem a szükség vitte rá a tolvajlásra Lindsay Lohant, amikor egy klubból hazafelé menet lenyúlta a mellette ülő lány értékes bundáját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan botrányaitól évek óta hangos a világsajtó: drogozás, ittas vezetés, rejtélyes balesetek, kóros szexfüggőség, féktelen bulizás - a lista pedig legújabban a lopással is kiegészült.

 

Egy egyetemista lány ugyanis azzal vádolja a sztárt, hogy eltulajdonította több mint tízezer dollárt érő nercbundáját.

Masha Markova egy elegáns New York-i klubban tartott rendezvényen a filmcsillag mellett ült, aminek talán titkon még örült is, mindaddig, amíg hazaindulva észre nem vette, hogy méregdrága kabátjának nyoma veszett.

Bundabotrány Lindsay-módra

Az elkeseredett lány két héttel később alig akart hinni a szemének, amikor egy magazinban viszontlátta a szeretett ruhadarabot, amelyben büszkén pózolt új gazdája, Lindsay Lohan. Mashának szemernyi kétsége sem volt afelől, hogy a képen szereplő bunda az övé, és nyomban kapcsolatba lépett a színésznő ügyvédeivel.

Az értékes kabát végül három hét elteltével, siralmas állapotban, cigaretta- és alkoholbűzben pácolva került vissza jogos tulajdonosához.

Az enyveskezű sztár még arra sem vette a fáradtságot, hogy elnézést kérjen az incidens miatt. Masha most perrel fenyegetőzik, ami nem lenne példa nélkül álló esemény Lindsay zűrös életében. Kábítószerbirtoklás, közúti baleset okozása és ittas-drogos vezetés miatt többször akadt már dolga a rendőrséggel, illetve a bírósággal.

Az ifjú dívának mindeddig szerencséje volt, és komolyabb következmények nélkül megúszta apróbb-nagyobb törvénysértéseit.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindenesetre érdekes lenne látni, mi történne, ha egyszer kebelbarátnőjéhez, Paris Hiltonhoz hasonlóan őt is hűvösre tennék egy időre – bizonyára tőle is számíthatnánk néhány filmvászonra illő, könnyes nagyjelenetre!

Ezt is szeretjük