A rehabkirálynő igen kínos ügyei
Lindsay Lohan 2007-es éve
Összeállításunk a neten legtöbbet keresett hírességeket veszi sorra. A 8. az egyik legbalhésabb sztár lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan 1986. július. 2-án látta meg a napvilágot New Yorkban. Szülei pici gyermekkora óta úgy nevelték, hogy lányuk a népszerűségéből tudjon megélni. Lindsay-nek van még három fiatalabb testvére is: húga, Aliana és két öccse, Dakota és Michael.

Édesapja mindössze nemrég szabadult több évnyi kábítószerbirtoklásért kiszabott börtönbüntetés után. Ennek köszönhetően a sztár gyerekkora eléggé hányattatott volt, de édesanyja minden erejével azon volt, hogy a lány sikeres legyen.

Lindsay hároméves korában már modellkedett a Ford ügynökségnél, majd 1997-ben megkapta első filmszerepét az Anyád, apád idejöjjön című filmben. Ezután mind filmes, mind zenei karrierje elindult, és pár év alatt óriási népszerűséget – no meg sok pénzt – szerzett.

Alkoholmámor

Lindsay éve igencsak rosszul kezdődött, mivel január első napjaiban kórházba került vakbélgyulladással, amit megoperáltak és eltávolítottak. Miután kiengedték a kórházból, orvosai kérték, hogy legalább két hétig még próbáljon meg nyugton maradni és pihenni.

A színésznő első útja ehhez képest egy partira vezetett, ahol olyannyira leitta magát, hogy alig tudták utána összeszedni. Pár héttel az eset után Lindsay bevallotta, hogy komoly alkoholproblémákkal küzd, és bevonult egy elvonókúrára annak reményében, hogy ott majd tudnak segíteni neki.

Pár héttel az elvonóra való bevonulás után Lindsay ragyogó arccal újságolta a bulvársajtónak, hogy sokkal jobban érzi magát, és nem rabja többé az alkoholnak. Az elvonón azonban az alkohol által okozott függőséget a szexre cserélte. A tavasz folyamán Lindsay egyéjszakás kalandjaitól volt hangos a sajtó: állítólag Robbie Williams is fennakadt egy röpke éjszakára a színésznő hálóján.

Májusban azonban újra kezdődtek az alkoholproblémák a balhés sztárnál. Egy alkalommal egy lesifotós elől menekülve okozott balesetet, majd pár nappal később ittas vezetésért meszelték le a rendőrök.

Az incidens után Lindsay úgy döntött: újra rehabra megy, de ez alkalommal egy egész hónapot rászán az életéből. Hellyel-közzel végig is csinálta az elvonót, azonban az első szabadon töltött hétvégéjén olyan mennyiségű drogot tömött magába, hogy nem tudta cselekedeteit koordinálni. Erre pedig nagy szükség lett volna, amikor bikaölő nagyságú késekkel kezdtek el játszani barátnőjével, Vanessa Minnillóval.

Rehab, édes otthon

Az eset után Lindsay visszamasírozott a rehabra, és most drogfüggőségétől próbált megszabadulni. Azonban komoly problémákat jelentett gyógyulásának előrehaladásában, hogy amikor bulizni támadt kedve, elhagyta az intézetet. Ilyenkor általában vagy jól berúgott, vagy úgy belőtte magát, hogy napokig kellett pihennie a hatást.

A rehab sikertelensége után Lindsay a pszichiáter mellett döntött, hiszen állítása szerint jelenlegi problémáit a gyermekkorában szüleitől elszenvedett sérelmeinek köszönheti. A kezelések sikertelensége után augusztus végén újabb rehab következett, amit ebben az időben a színésznő terhességéről szóló hírek dobtak fel. Az idő megcáfolta a pletykákat, cserébe a sztár testőre elkottyantotta, hogy a vörös démonnak leszbikus kapcsolatai is vannak.

Októberben jelentek meg az első hírek arról, hogy a vörösből szőkére váltott színésznő eltapsolta minden vagyonát a véget nem érő rehabos kezelésekkel, féktelen bulijaival és tékozló életvitelével. Lohannek el kellett adnia ingatlanait ahhoz, hogy továbbra is fenn tudja tartani a pénzes kislány látszatát a külvilág felé.

Novemberben 84 percet töltött el a börtönben, mivel ittas vezetés miatt letöltendő büntetést kapott – eredetileg négy napot, de a fogda zsúfoltsága miatt maradt a másfél óra…

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Minden balhé ellenére év végén megkeresték egy komoly filmszerep-ajánlattal, de mivel a munkánál az alkohol és a drog továbbra is vonzóbbnak bizonyult, elvesztette a szerepet, no meg a lehetőséget a visszakapaszkodásra. Most egy újabb CD-n dolgozik, melyet jövő tavasszal szeretne piacra dobni, már ha addig el nem issza maradék eszét…

Ezt is szeretjük