A sármos színész kolléganőjével lépett félre - A felesége kitálalt a viszonyáról
Logan Marshall-Green hűtlen volt a nejéhez, aki emiatt be is jelentette, hogy válik.

logan-marshall-green-valas-megcsalas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Logan Marshall-Greenért odavannak a nők, és úgy tűnik, ő sem veti meg a szebbik nemet, annak ellenére, hogy házas ember. A Pókember, az Upgrade - Javított verzió és A narancsvidék sztárja 2012-ben vette feleségül Diane Gaetát, akitől két gyermeke is született, és aki máris beadta a válókeresetet a férfi hűtlensége miatt.

Elárulta, kivel csalta meg a férje

Diane Gaeta dühében kitálalt az Instagram-oldalán, és elárulta azt is, kinek köszönhető, hogy végül a válás mellett döntött.

- A mai napon beadtam a válókeresetet. Ma tudatosult bennem, hogy az emberek nem olyanok, amilyennek látszanak. Azt tanácsolom minden nőnek, hogy hallgassatok a megérzésetekre, mert az sosem hazudik. És vigyázzatok az olyan kamukirálynőkkel, mint Sarah Hay, mert az ilyeneket kicsit sem zavarja, ha kétgyerekes, nős férfiakkal fekszenek le. Szeretet és béke, köszönöm, hogy meghallgattatok - írta a közösségi oldalon.

logan-marshall-green-valas-megcsalas-1
Fotó: Getty Images Hungary

Egyelőre sem Logan Marshall-Green, sem Sarah Hay nem kommentálta Diane állítását, azonban a rajongók nagyon kiakadtak a színészre, hiszen eddig remek példával járt elöl. Diane Gaeta ugyanis egyedülálló anyaként jött össze a sztárral, a kislánya Culla édesapját, Johnny Lewis-t egy lövöldözés során megölték. Marshall-Green a nevére vette a kislányt, hivatalosan is örökbe fogadta, később pedig egy közös fiuk is született Diane-nel, a kis Tennessee.

Nem ő az egyetlen sztár, aki hűtlenkedett

Sajnos a sztárvilágban a válás leggyakoribb oka a félrelépés - nézd meg, mely sztárok hűtlenkedtek még!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük