Hüllővé operáltatta magát Erik Sprague

Erik Sprague egy teljesen átlagos fiatalember volt, egészen addig, amíg el nem határozta, hogy hüllővé akar változni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem olyan régen mi is megmutattuk Catmant, aki egy napon úgy döntött, hogy tigrissé operáltatja a fejét, ezért számos extrém plasztikai beavatkozásnak vetette alá magát. Catman látványa igazán megdöbbentő, ám nem ő az egyetlen olyan átlagpolgár, akiből extrém átalakulása miatt lett sztár.
 


Lizardman – vagyis Gyíkember – például a nevének megfelelően egy hüllővé operáltatta magát.

E célból számos fájdalmas beavatkozást hajtottak rajta végre a sebészek, többek között hegyesre faragták a fogait, kettévágták a nyelvét, zöld tintával töltötték fel az ajkait és tetoválták teli a testét.

Egy farkat is szeretne még

Ám Gyíkembernek ez még nem volt elég, ugyanis saját állítása szerint szeretne még egy farokimplantátumot is, amellyel végre teljes értékű hüllőnek érezheti magát.

Sokak számára talán érthetetlen lehet, hogy miért művelte ezt magával a 36 éves férfi, aki eredetileg Erik Sprague néven látta meg a napvilágot, de elképzelhető, hogy ő így érzi jól magát.

Mióta ugyanis lezajlott átalakulása rendszeresen feltűnik a televízióban, bűvészként pedig már világszerte elkápráztatta közönségét sokkoló mutatványaival. Ezek között megtalálhatjuk például a kardnyelést és tűzevést, de rendszeresen bevállal olyan előadásokat is, ahol a húsába helyezett kampók segítségével lógatják fel.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Sprague az Albany egyetemen volt Ph.D. jelölt, mielőtt megkezdte volna átalakulását, azóta pedig több zenekar – például a Disturbed, a Slayer vagy a Slipknot – koncertjein is feltűnt már. Jelenleg Austinban él feleségével és vadászmenyéteivel, idén nyáron pedig Tyra Banks is vendégül látta beszélgetős műsorában
.

Ezt is szeretjük