Fotó: elég volt egy rossz mozdulat! A fenekét villantotta a fotósoknak Liz Hurley
Liz Hurley nem az egyetlen, akit a ruhája hozott kínos helyzetbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 49 éves Liz Hurley csütörtökön látogatott el a Hot Pink Partyra, melyet a Breast Cancer Research Foundaton, egy mellrák ellen küzdő alapítvány tartott New Yorkban.

A fotók tanúsága szerint a színésznő még mindig ragyogóan jól néz ki, karcsú és gyönyörű, ráadásul láthatóan boldog, kiegyensúlyozott.

Senki sem lehet azonban tökéletes, még akkor sem, ha Liz Hurley-ről van szó. A jó alakú színésznő egy merész dekoltázzsal és hosszú uszállyal rendelkező, bézs ruhába bújt, ami ugyan jól állt neki, de állandóan igazgatni kellett, nehogy elessen. 

Utólag talán azt gondolja, jobb lett volna megbotlani, mert egy rossz mozdulattal kivillantotta a fotósok előtt fenekét, amit ők természetesen megörökítettek az utókornak.

Másokkal is megesett már hasonló, Liz Hurley kínos képei után kattints tovább és nézd meg, mennyire pórul járt ruhája miatt Sophie Marceau, Reese Witherspoon, Eva Longoria és Kristen Bell!

Felfújta a szél a sztárok szoknyáját!

Azt is megmutatták, amit nem szerettek volna, hiszen az időjárásnak még ők sem tudnak parancsolni. Nézd meg, hogyan villantott Jessica Alba, Katalin hercegnő, Reese Witherspoon, Liv Tyler és Jessica Hart!

Ezt is szeretjük