Holtrészegen bimbót villantott Elizabeth Hurley

Merész fotók

A buja híresség egy jól sikerült bulin nem bírt magával: intim közelségbe került egyik kebelbarátnőjével.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Elizabeth Hurley kétségkívül a villantós műfaj koronázatlan királynői közé tartozik.

Még hogy túl merész a ruhám...

Sokan emlékezhetnek például arra az ominózus esetre, amikor egy combtőig felvágott estélyiben parádézott a vörös szőnyegen, és minden lépésnél kilátszott a bugyija.

Igazi partikirálynő

A 44 éves bombázó szeret a pohár fenekére nézni, a bulizás pedig szinte lételeme. A szinte semmit nem takaró dresszek és a tetemes alkoholmennyiség kombinációjából pedig olyan kínos vagy pikáns – mindenki döntse el maga − felvételek születnek, mint az alábbiak.

Hugh Grant egykori kedvesét számtalan alkalommal örökítették már meg a paparazzók, amint illuminált állapotban észre sem veszi, hogy testének intim bájai lépten-nyomon kibuggyannak a szuperszexi ruhácskákból.

Leszbi csók és bimbóvillantás

Ezek a fotók is egy olyan estén készültek, amelyen Liz szemmel láthatóan többet ivott a kelleténél. Gyönyörű, ám igencsak merészen kivágott estélyijében a bögyös sztármami - kisfia 2002-ben született - észbontóan nézett ki a partin, ahol olyan hírességekkel mulatozott, mint Claudia Schiffer vagy Elle Mcpherson.

Ahogy ürültek a poharak, a modellből színésznővé avanzsált szépség egyre kevésbé törődött azzal, hogy az ezüstszínű ruha méretes dekoltázsa még a mellbimbóit is szabadon hagyja.

Pedig az indiai milliomos, Arun Nayar hitveseként nem ártana egy kicsit jobban vigyáznia magára, hiszen ledérségétől valószínűleg nincs elragadtatva a konzervatív indiai sajtó.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hát még attól a forró csóktól, amit a szépséges Elle Mcphersonnal váltott!

Ezt is szeretjük