Az 56 éves Liz Hurley csillogó, pink estélyiben vonzotta a tekinteteket: nőies alakját a fiatalabbak is irigyelhetik

Liz Hurley pink estélyiben ragyogott.

liz-hurley-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Liz Hurley kedd este New Yorkban vett részt a Breast Cancer Research Foundation’s Hot Pink Partyján, a jótékonysági eseményre egy csillogó, rózsaszín estélyiben jelent meg.

Hurley már régóta egyik nagy támogatója a mellrák gyógyításáért küzdő alapítványnak, sajnos 1992-ben ez a betegség vitte el szeretett nagymamáját.

Liz Hurley pink estélyiben

Hurley egy nagyon elegáns és nőies ruhát választott az eseményre, ami szépen kiemelte az alakját, amit akár a fiatalabbak is megirigyelhetnének. A színésznő és modell júniusban ünnepli 57. születésnapját, ám sokan el sem hinnék a korát.

GettyImages-1396556218
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Kék szemeit fekete ceruzával emelte ki, míg a szájára egy nude árnyalatú rúzst kent fel, ami tökéletesen harmonizált a ruhájával. Kiegészítőként egy fülbevalót és egy clutch táskát választott. Az elmúlt években a védjegyévé vált, hogy a frizuráját behullámosítja, most sem tett másképp.

GettyImages-1396562837
Fotó: Jamie McCarthy / Getty Images Hungary

Hurley 1992-ben veszítette el a nagymamáját, aki mellrákos volt. A történetét 2022 februárjában mesélte el.

- Sok nőhöz hasonlóan ő maga fedezett fel a mellében egy csomót. Túlságosan félt, és zavarban volt ahhoz, hogy elmondja az orvosának, több mint egy év után tette ezt csak meg, de addigra a rák már elterjedt. A masztektómia ellenére a májára is átterjedt, és már késő volt megmenteni egy műtéttel a nagymamám életét - nyilatkozta a CNBC-nek.

2018-ban egy jó barátnőjének melleiben is találtak csomót, emiatt arra buzdítja a nőket, hogy járjanak el rendszeresen szűrésre. Arra is bátorít mindenkit, hogy minden hónapban legalább egyszer tapogassa végig a melleit otthon, és ha felfedez valami rendelleneset, mindenképp forduljon orvoshoz. A színésznő az Estée Lauder mellrákkampányának nagykövete is egyben. 

Liz Hurley fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Liz Hurley modellként dolgozó fia.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük