A válás jócskán kivetkőztette önmagából Liv Tylert
Vajon mennyire viselte meg a válás a Gyűrűk Ura csinos sztárját? Most megtudhatod!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tündéri sztár alaposan meglepte rajongóit új külsejével, amit egy neves amerikai tv-műsorban mutatott meg a világnak.


Balra: Liv, a tündelány, jobbra: igazi vampként született újjá

 

A 30 éves Liv Tyler május elején jelentette be, hogy elhagyja férjét, a zenész Royston Langdont, akivel még 2003-ban házasodtak össze. A színésznő állítása szerint nem haraggal búcsúztak el egymástól, és továbbra is jó barátok maradnak majd.

A válás híre persze mindenkit meglepetésként ért, mivel a sztárpárnak már van egy közös, négy éves gyereke.

A kis Milo William Langdonnak 2004. december 14-én adott életet a színésznő.

Az Aerosmith legendás énekesének különleges szépségű lányát láthatóan nem viselte meg túlságosan, hogy újra egyedülálló nő lett, egy híres amerikai tv-műsorban ugyanis már úgy érkezett, mintha teljesen kicserélték volna.

Apja sem hagyta szó nélkül a válást

Nem kis meglepetést okozott dögös megjelenésével: vadító fekete gótikus ruhájával, vörösen fénylő rúzzsal és dúsan ragyogó fekete göndör fürtjeivel mindenkit lehengerelt, szinte rá sem lehetett ismerni az egykori törékeny tünde lányra.

Liv Tylert elsősorban olyan kasszasikerekből ismeri a világ, mint a Gyűrűk Ura-trilógia vagy az Armageddon, de a sztár olyan neves filmrendezőkkel is együtt dolgozott, mint Bernardo Bertolucci és Robert Altman.

A színésznőt legközelebb a nyár egyik várható sikerfilmjében, A hihetetlen Hulkban és egy rémisztő horrorban, a The Strangersben láthatjuk legközelebb, utóbbi feltehetően majd csak DVD-n jelenik meg idehaza.

- Liv nagyon jól csinálta – kommentálta velősen Tyler édesapja lánya válásának hírét.

Ezt is szeretjük