43 évesen elhunyt a népszerű sorozat színésznője! Szívrohamot kapott
A 43 évesen elhunyt Lisa Robin Kelly drogproblémákkal küzdött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Életének 43. évében elhunyt Lisa Robin Kelly sorozatszínésznő. Augusztus 14-én szívrohamot kapott az elvonón, ahova drogproblémái miatt került.

Az Azok a 70-es évek show idején
Fiatalon sugárzóan szép volt
2010-ben letartóztatása után
2012-ben is drog- és alkoholproblémái voltak

A szőkeség legnagyobb sikerét az Azok a 70-es évek show című tévésorozattal érte el.

43 évesen hunyt el

Az 1970. márciusában született Lisa Robin Kelly Connecticutban nőtt fel. Először 1992-ben, a Married... with Children című sorozat egyik epizódjában volt látható a tévében.

Ezt olyan kisebb sorozatszerepek követték, mint az X-akták, az  Egy rém rendes család vagy a Bűbájos boszorkák.

Az ismertséget az Azok a 70-es évek show című tévésorozat hozta meg számára, melyben Laurie Formant alakította 1998 és 2003 között. A produkcióval indult el Mila Kunis és Ashton Kutcher karrierje is.

Míg azonban utóbbiak filmes pályafutása a sorozat végét követően meredeken ívelt felfelé, Kelly a süllyesztőben találta magát, és már csak botrányaival került a címlapokra. 

2010 augusztusában letartóztatták ittas vezetésért Észak-Karolinában. Végül 12 hónap próbaidőt kapott. 2012 márciusában azért került rács mögé, mert a  barátja azt állította, súlyosan bántalmazta őt. Később a híresség tagadta mindezt, és azt állította, ő volt az, akit bántalmaztak. A vádakat végül ejtették ellene.

Szívrohamot kapott

Tavaly novemberben az otthonukban tartóztatta le őt és 62 éves férjét a rendőrség, akiket a a szomszédok hívtak ki csendháborítás miatt. Mindkét felet súlyos testi sértéssel is vádolták.

A bűnlajstrom idén júniusban tovább nőtt: az egyik autópályán a színésznő parkoló autója blokkolta a forgalmat, és mivel Kelly elbukott a józansági teszten, ismét bevitték.

Botrányai évek óta egyre súlyosbodó drog- és alkoholproblémáira vezethetők vissza. Többször volt elvonón, de a függőségtől nem tudott szabadulni. Nem sokkal halála előtt alkoholgondjai miatt önszántából vonult be egy klinikára, de már annyira tönkretette a szervezetét, hogy a TMZ legfrissebb információi alapján végül álmában szívroham végzett vele.

- Már jó ideje küzdött a démonaival, és ezt a harcot végül elvesztette - kommentálta halálát ügynöke, Craig Wyckoff.

Ezt is szeretjük