Gyógyíthatatlan rákban haldoklik a fiatal Lisa Ray
Hónapjai vannak hátra
A 37 éves bombázó kemoterápiás kezelését már el is kezdték, ám a ráknak ez a fajtája gyógyíthatatlan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírt osztott meg rajongóival Lisa Ray színésznő The Yellow Diary nevezetű blogján: június 23-án csontvelőrákot diagnosztizáltak nála az orvosok.


Július elején meg is kezdték a 37 éves kanadai születésű sztár kemoterápiás kezelését, ám a kór ezen fajtája – amely a szervezet fehérvérsejtjeit károsítja – gyógyíthatatlan.

Csontfájdalom, veseelégtelenség, vérszegénység és különféle fertőzések tartoznak a csontvelőrák tünetei közé. A túlélésre való esély pedig minimális - a szakértők az eddigi tapasztalatok alapján átlagosan 50-55 hónapban határozzák meg a betegek hátralévő idejét.

Nem sírt, amikor megtudta a hírt

- Megkönnyebbültem, mikor kiderült, mi a baj. A fehérvérsejtjeim túlburjánzanak és kiszorítják a vörösvérsejteket, szóval éppen ideje volt, hogy kezdjenek vele valamit. Már korábban is állandóan fáradt voltam - éreztem, hogy valami nincs rendben a testemmel.

Aztán mikor ott ültem élettársammal, Bobcattel, és közölték velem a hírt, nem sírtam, sőt egyáltalán nem is reagáltam. Színésznő vagyok, higgyétek el, hogy tudok drámai lenni. De nem ebben a helyzetben – írta blogján Ray.

A színésznő 1972-ben Torontóban született indiai apától és lengyel anyától. 16 éves korában indiai vakációja során fedezte fel egy ügynök, ezt követően kezdett modellkedni.

Bár sikeresnek bizonyult, úgy döntött, inkább újságírást tanul Kanadában. Ám mivel Indiában élő édesanyja autóbalesetet szenvedett, ő is odaköltözött. Számos magazin címlapján pózolt, de szóvivőként és műsorvezetőként is dolgozott. A Times of India az ezredforduló tíz leggyönyörűbb indiai nője közé választotta.

1994-ben debütált a vásznon, 2001-ben megkapta első fontosabb szerepét, hamarosan pedig Bollywood ünnepelt sztárjává vált. Hosszú évek óta él együtt szerelmével, Paolo Zambaldi divatfotóssal.

Ezt is szeretjük