Hátborzongató! Elvis Presley üzent újszülött unokáinak
A több, mint harminc éve halott énekest lánya, Lisa Marie Presley idézte meg egy médium segítségével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lisa Marie Presley, az 1977-ben elhunyt Elvis, és Priscilla Presley leánya egy médium közvetítésével lépett kapcsolatba édesapjával.

Apa és leánya rendkívül hasonlítanak egymásra

A bizarr kapcsolatfelvételnek azért érezte szükségét, mert mindenképpen azt szerette volna, ha édesapja is megismeri nemrég született kislányunokáit, Finley-t és Harpert.

Nagy örömére a spirituális vezető valóban képes volt kontaktusba lépni a rocklegendával, legalábbis Lisa Marie szentül hiszi.

Egy hang a túlvilágról

- Igen, tényleg az apám volt, tényleg Elvis volt, aki eljött hozzám. Mindenhol éreztem az energiáját, biztosan tudom, hogy csak ő lehetett, ehhez nem fér semmi kétség.

Azt is hozzátette, nemcsak a hangját ismerte fel, de amint sikerült a kapcsolatfelvétel, ellepte az a meleg szeretet, amit kisgyermekkorában apja mellett érzett. Olyan erős volt ez a jelenlét, hogy könnyekben tört ki.

A médium, vagyis rajta keresztül a híres papa azt üzente leányának, hogy rendkívül büszke rá, és nagyon édesnek találja a kis porontyokat. Arról is biztosította Lisa Marie-t, hogy bár testileg nem lehet mellette, azért mindig vigyázni fog rá és unokáira, onnan föntről.

A picik egyébként október 7-én, császármetszéssel születtek, édesapjuk Michael Lockwood, aki két éve a híres leszármazott immáron negyedik férje.A negyven éves énekesnőnek egyébként van már egy fia és egy lánya is, egyik korábbi házasságából.
Ezt is szeretjük