Egy koncerten buktak le! Megcsalta párját a csinos sportoló
Lindsey Vonn nem sokáig volt hűséges szintén sportoló párjához, Tiger Woodshoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsey Vonn megcsalta sztársportoló kedvesét, a golfozó Tiger Woodsot, legalábbis egy névtelen szemtanú szerint.

Az affért egy amerikai bulvár magazin, a National Enquirer hozta napvilágra, és pontos leírást adott a szőke szépség szeretőjéről is.

Máris megcsalta kedvesét?

Ha igazak a pletykák, akkor a csinos alpesi síző hamar ráunt golfozó kedvesére, hiszen a sportolók hivatalosan csupán 2013 márciusa óta alkotnak egy párt. A szerelem nagynak tűnt, így a pikáns történet meglepte a világot.

A bűnös pillanatokat egy beszédes szemtanú mesélte el az újságnak. Elmondása szerint augusztusban Justin Timberlake és Jay Z koncertjén volt tanúja az esetnek Miamiban. A sízőt egy jóképű, 40 év körüli, őszes férfival látta, aki a csinos nő hátsó felét fogta, Vonn pedig a nyakát karolta át.

A páros láthatóan jól szórakozott, ittak, élvezték a zenét, ám egy óvatlan pillanatban nem bírtak a vágyaikkal, és hevesen csókolózni kezdtek, ami percekig eltartott. A forrás megesküdött, hogy a történet igaz, de arra kérte a bulvárlapot, hogy nevét ne árulják el.

Mindent tagad

A sportolónő, amikor meghallotta a vádakat, azonnal reagált az újságnak, mindent tagadott a viszonnyal kapcsolatban.

Elmondása szerint szerelmes a golfozóba, és esze ágában sincs más férfi karjaiban keresni a boldogságot.

Lindsey Vonnról azt beszélik, hogy nagy férfifaló, és nem véletlen romlott meg kapcsolata előző férjével, Thomas Vonn-nal sem, de a híresztelések szerint Tiger Woodsot sem kell félteni, hiszen ő is túl van már egy botrányos váláson, egykori svéd modell feleségének a nőügyeiből lett elege.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hogy igazak-e a vádak, vagy csak egy rosszindulatú pletykáról van szó, idővel talán kiderül, egyelőre komolyabb bizonyíték nem szól amellett, hogy a két sportoló kapcsolata hullámvölgybe került volna.

Ezt is szeretjük