Lindsay Lohan egy szekta fogságában!
Mi jöhet még?
A botrányhős színésznő élete újabb fordulatot vett: ezúttal egy szekta hálózta be a fiatal sztárt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezúttal mindez csak filmen történik meg: a színésznő egy 21 éves lány, Nancy Pitman szerepét fogja eljátszani a Manson Girls című moziban, aki egy jómódú családból menekül el, hogy csatlakozzon Charles Manson szektájához.

A valós sztorit még érdekesebbé teszi, hogy a szekta alapítója jelenleg is él, és életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

A Manson-sztori

A 73 éves férfi pályafutását egy kisbolt kirámolásával kezdte, majd az idők folyamán egyre hosszabb lett a bűnlajstroma: erőszak, autólopás, hitelkártya-hamisítás és kiskorúak futtatása időről időre börtönbe juttatta, hogy onnan még nagyobb gazemberként kerüljön újra utcára.

A zárkában képezte ki magát vallási vezetővé és fogalmazta meg saját filozófiáját, részben a Szcientológia egyház tanaira alapozva, majd alighogy kiszabadult, elkezdett híveket toborozni maga köré – főként nőket. 1967 nyarára már egy tucat fiatal lányt sikerült befűznie, akikkel egy ócska iskolabusszal utazgattak az Államokban.

A Manson Család nevű csoport aztán pszichopata vezetőjük utasítására a ’60-as évek végén több brutális gyilkosságot is elkövetett, többek között kegyetlen módon megölték Roman Polanski rendező feleségét, Sharon Tate-t, aki akkor nyolc és fél hónapos terhes volt.

Charles Mansont gyilkosságra való szövetkezésért ítélték halálra, melyet azonban később életfogytiglani büntetésre változtattak – legkorábban 2012-ben kerülhet szóba, hogy szabadlábra helyezzék.

Manson Girls

A róla készülő filmet a Junction Films cég és Brad Wyman rendező jegyzik. A forgatást várhatóan áprilisban kezdik el, és 2009 elején kerül majd a mozikba. Lindsay egy gazdag, elkényeztetett kislány szerepét kapta, aki 16 évesen szökik el otthonról, hogy csatlakozzon Mansonékhoz.

A mozi érthetően nagy kihívás a sokat látott Lindsay számára is. A drogok és az alkohol világa, amit a vörös színésznő megjárt, közel sem volt ahhoz hasonlítható, mint ez a szektatörténet, melyben hiteleset kell alakítania.

A színésznő számára ez komoly lehetőség arra, hogy visszatérhessen botránytól hangos évei és rehabilitációs intézeti tapasztalatai után a filmkészítés világába.

Ezt is szeretjük