Durván összevagdosta karját Lindsay Lohan

A problémás celebmacáról készült képen jól látszanak a régi és új sebhelyek, amelyeket magán ejtett a züllött színésznő.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohanről az elmúlt évek során több olyan fénykép is készült, amelyek egyértelműen tanúsították, hogy a zűrös celebmaca is a vagdosó sztárok közé tartozik. A régebbi felvételeken jól látszottak csuklóján a sebhelyek, amelyeket a fájdalmas öncsonkítás során szerzett. Hiába az elvonók, az összeütközések a törvénnyel, a 23 éves celebmaca a mai napig nem tért észhez, és folytatja önpusztító életmódját.


Ahogyan a vagdosásról sem tudott mostanáig lemondani - idén augusztus végén ugyanis megint készültek róla olyan képek, amelyeken bárki szemügyre veheti a régi sebhelyeket, az újakról nem is beszélve. A meglehetősen nyomasztó fotókon jól látszanak a vágásnyomok, amelyek a könyökétől a csuklójáig beborítják karját.

Az öngyilkosság előjele is lehet

A vagdosás olyan pszichés reakció, melynek során az illető agresszióját és belső feszültségét saját magán vezeti le. A betegek jellemzően titokban vagdossák magukat, ily módon szerzett sebesüléseik akár egy esetleges öngyilkosság előjelei is lehetnek. A probléma komolyságáról pedig mindent elárul, hogy feltétlenül szakemberhez kell fordulnia annak, aki ily módon bántja magát.

Hollywoodban korántsem ismeretlen a jelenség. Azon túl, hogy fiatalok tucatjai akarják problémáikat ily módon megoldani, a hírességek között is bőven akadnak, akik fiatalkorukban vagdosták magukat - mint például Fiona Apple, Angelina Jolie, Megan Fox, Johnny Depp, Colin Farrell, Courtney Love, Marilyn Manson, Christina Ricci, Diana hercegnő és Amy Winehouse.

Legutóbb pedig a Disney tinisztárjáról, Demi Lovatóról kezdték pletykálni, hogy a túl korán jött hírnévvel együtt járó stressz és a showbiznisz világának fullasztó légköre miatt ő is vagdossa magát.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A róla készült fényképeken sebhelyek látszottak a karján, ám a színésznő szóvivője cáfolta a szóbeszédet, mondván, hogy Lovato egy túl szoros karkötő miatt szerezte sérüléseit.

Ezt is szeretjük