Topless pózolt a zűrös Lindsay Lohan
Lindsay Lohan a Loaded magazin kedvéért vetkőzött, miközben állítólag házi szexfilmje bármelyik pillanatban felbukkanhat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohan legutóbb a Loaded magazin kedvéért dobta le melltartóját, hogy topless pózoljon a fotós kamerája előtt. A 23 éves amerikai celebmaca egy fürdőszoba ajtajában illegette magát fesztelenül átlátszó hálós ruhában, a felső alól pedig természetesen előbukkantak fedetlen mellei.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

A romlottságot a fülledt erotikával hatásosan vegyítő képek tökéletesen passzolnak a zűrös életvitelű Lindsay-hez, aki már több alkalommal megmutatta a világnak csupasz bájait - elég csak például a Marilyn Monroe utolsó fotósorozatát imitáló, ellentmondásos fényképeire gondolnunk.

2009 a botrányok éve volt számára

A tavalyi év nem sok jót tartogatott a Disney egykori gyereksztárjának, elég csak felidézni Samantha Ronsonnal való cívódását, a hedonista bulikat, amelyeken szinte mindig szétcsapta magát, apjával való botrányos médiaháborúját, illetve divattervezőként való bukását.

Ám a 2010-es éve sem indult túlságosan kellemesen, a Mirror értesülései szerint ugyanis egy magát megnevezni nem akaró pincér megpróbálta eladni a zűrös színésznő állítólagos házi szexvideóját!

A magazin úgy tudja, hogy az illető már meg is kereste a Hustlert egy, a felvételből származó 47 másodperces részlettel, ám a népszerű férfimagazin jogi akadályokra hivatkozva végül nem tartott igényt a felvételre.

Beteges a szexvideó

- A videó olyan, mint a dinamit. Eléggé beteges, és jól látható rajta Lindsay, amint valakivel szexuális kapcsolatot létesít, ám az illető kiléte egyelőre jobb, ha titokban marad. Lindsay kétségbeesetten igyekezett jól kezdeni ezt az évet, és ez az utolsó dolog, amire szüksége volt.

Ha egy nem hivatalos honlapon nyilvánosságra hozzák a videót, akkor sem ő, sem pedig az ügyvédei nem tehetnek majd semmit – nyilatkozta egy forrás a Mirrornak. 2008-ban már szárnyra keltek a pletykák egy szexvideóról, amin állítólag Lohan akkori pasijával, Calum Besttel hancúrozott, ám a férfi tagadta a felvétel létezését.
Ezt is szeretjük