Leszbikus szeretője után most egy pasival jár Lindsay Lohan
Lindsay Lohan a Sam Ronsonnal folytatott leszbikus kapcsolatát követően most ismét Sam-re voksolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohantől már megszokhattuk, hogy sosem szokványos kapcsolatokba kezd.

A jelen: Lohan Sam Webb modell társaságában

Egy időben változatos pasiügyeiről lehetett nap mint nap hallani, majd 2008-ban hirtelen, sokak megdöbbenésére, egy nővel bonyolódott viszonyba - annak ellenére, hogy nem vallja magát leszbikusnak.

Nővel kavart

Hogy mi volt igaz és mi nem a Samantha Ronsonnal folytatott kapcsolatából, annak talán csak ők ketten a megmondhatói. Mindenesetre a fiús kinézetű szőke DJ és a zűrös színésznő közel egy évig bírták egymás mellett.

Aztán amikor tavaly tavasszal szakítottak, Lohan kocsmáról kocsmára járt felejteni, és állítólag többször is visszakönyörögte magát egykori szeretőjéhez, ám hiába.

Most azonban, ha hinni lehet a híreszteléseknek, újra rátalált a szerelem, ironikus módon ismét egy Sam nevezetű ember személyében. Ám ez a Sam ezúttal egy pasi, méghozzá nem is akármilyen!

Modellpasit választott

A vele egyidős, azaz 23 éves brit Sam Webb modellként dolgozik, egyebek közt a Dolce & Gabbanának is pózolt már. No de bizonyára sokat dob majd a népszerűségén, ha valóban sikerül magába bolondítania az amerikai hírességet - bár ez egyelőre még fordítva történik.

- Sam alig hiszi, hogy ez vele történik. Néhány évvel ezelőtt még a szüleivel lakott Birminghamben, most meg egy hollywoodi sztárral jár. Bár alapból elég higgadt srác, Lindsay még őt is teljesen megőrjíti - mesélte a Sunnak a modell egyik ismerőse.

Lohan azért természetesen ragaszkodik állításához, miszerint a barátságnál több nincs köztük, de állítólag többen látták őket csókolózni Milánóban és Párizsban is, amikor a színésznő a divathetek alkalmával az európai városokba látogatott.
Ezt is szeretjük