Letartóztatási parancsot adtak ki a szökevény Lindsay Lohan ellen
Lohan Cannes-ban csapta szét magát ahelyett, hogy megjelent volna a bíróságon. Fél év börtönt is kaphat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő hírről számolt be a RadarOnline, miszerint csütörtökön letartóztatási parancsot adtak ki Lindsay Lohan ellen, aki nem jelent meg a bíróságon. A 23 éves amerikai celebmaca ugyanis úgy döntött, hogy ő is ellátogat a cannes-i filmfesztiválra, természetesen nem a művészfilmek miatt, hanem azért, hogy bulizzon egy óriásit.

Lohan azzal próbálta kimagyarázni távollétét, hogy Franciaországban ellopták az útlevelét, ami természetesen nem igazán hatotta meg Marsha Revel bírót - saját elmondása szerint korábban már figyelmeztette a színésznőt, hogy vigyázzon, mert komoly bajba kerülhet, ha nem tartja be a próbaidő feltételeit.

Végül nem került bilincs a kezére

Az érthetően frusztrált Revel ezek után letartóztatási parancsot adott ki Lohan ellen, és habár sokan várták, hogy újra bilincs kerül a züllött sztár kezére, ez nem történt meg. Lindsay ügyvédje ugyanis kifizette a 100 ezer dollár összegű óvadék tíz százalékát, ezért a parancsot pénteken felfüggesztették.

Az egykori gyereksztár azonban nincsen könnyű helyzetben, május 24-én ugyanis újra meg kell jelennie a bíróságon, ahol a próbaidő megsértése miatt akár fél év börtönbüntetést is kaphat. Marsha Revel minden bizonnyal példát szeretne statuálni Lohannel, aki több órás késéseivel már régen kihúzta a gyufát nála.

Véletlenszerű drogteszt és szonda

A legfrissebb hírek szerint Lohannek egy speciális alkoholszondát is viselnie kell majd, amely azonnal jelzi, ha a színésznő szeszt fogyaszt. Emellett véletlenszerűen drogteszteknek fogják alávetni, hogy semmiképpen se fogyasszon kokaint, ami miatt régebben már összetűzésbe került a hatóságokkal.

A botrányosan züllött életet élő sztárt mellesleg a közelmúltban hírbe hozták Amanda Seyfried pasijával, Dominic Cooperrel.

Illetve egy Indrani nevű 36 éves fotós hölggyel is, ám a pletykákat egyelőre nem erősítette meg senki hivatalosan.

Ezt is szeretjük