Egyre szörnyebben fest a drogfüggő Lindsay Lohan

Az elmúlt hetek semmi másról nem szóltak, mint hogy Lindsay Lohan apjával háborúzik, aki kiteregette a családi szennyest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohant szerda este kapták lencsevégre, miközben elhagyta a hollywoodi Bardot bár épületét. A 23 éves amerikai celebmaca hiába nézett ki elegánsan hosszú fehér ingjében, kék mellényében, fekete sportkabátjában és térdig érő csizmájában, még sminkkel sem tudta palástolni, hogy milyen rossz bőrben is van voltaképpen.

Kollagénnel felpumpált, kiszáradt ajkai kifejezetten csúnyán festettek, az összhatás pedig egyenes borzalmas volt. Ezen persze nincs mit csodálkozni, hiszen Lohan számára az elmúlt hetek kifejezetten megterhelőek voltak, köszönhetően annak az elhúzódó és egyre szánalmasabbá váló médiaháborúnak, amit elidegenedett apjával vív.

Nyilvánosságra hozott néhány felvételt

Az elmúlt időszakban Michael Lohan azzal haragította magára lányát, hogy kiszivárogtatott néhány olyan családi hangfelvételt, amelyen Lindsay sötét ügyeiről van szó.

Az egyik telefonbeszélgetésben például anyja, Dina Lindsay állítólagos drogfüggőségéről beszél, egy másik felvétel pedig arról árulkodik, hogy a zűrös sztárhölgy Heath Ledgerrel randizott a színész tragikusan fiatalon bekövetkezett halálát megelőzően.

Apja szerint bármikor meghalhat

A legdurvább hanganyagból pedig kiderül, hogy Michael Lohan szerint lánya egy éven belül könnyedén meghalhat, ha továbbra is előszeretettel fogyasztja koktélját, ami olyan gyógyszerekből áll, mint az Adderall, a Xanax és a Paxil. Lindsay erre csak annyit mondott az egyik bulvárlapnak, hogy gyűlöli apját.

- Az apám semmit sem tud jobban, mint pénzért eladni sztorikat, ahelyett, hogy rendes munkát keresne magának, mint a normális emberek, beleértve magamat is – nyilatkozta a botrányos celebmaca.

Ám miközben a családi viszály egyre inkább elmérgesedik, Lindsay-nek a munka sem megy igazán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Egyáltalán nem sikerült jól ugyanis az Ungaro nevű márkánál való debütálása mint divattervező, a bemutatóját ugyanis igencsak lehúzták a kritikusok, sőt, maga Emanuel Ungaro is katasztrofálisnak nevezte a kollekciót.

Ezt is szeretjük