Újabb autóbaleset! A népszerű színésznő megint karambolt okozott
Meglepő
Lindsay Lohan legutóbb júniusban rohant bele egy kisteherautóba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Amint arról korábban beszámoltunk, Lindsay Lohan júniusban autóbalesetet szenvedett, ronccsá törte a Porschét, amiben rajta kívül még egy utas is tartózkodott. Szerencsére egyiküknek sem esett komolyabb baja.

Most azonban, alig hat héttel az eset után újra karambolozott. Ezúttal is ugyanazt a fekete kocsit vezette, amivel nemrég egy teherautóba rohant, mivel állítása szerint nem működött a fék.

Újabb karambol

Amint a Digital Spy hírül adta, ezúttal egy ezüstszínű Ford Mustanggal ütközött Beverly Hillsben, július 25-én.

A 26 éves sztár épp vásárolgatott, és miután az egyik üzletet elhagyta, a Sunset Boulevard-on egy piros lámpánál hátulról belerohant az egyik várakozó autóba.

Állítólag sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették az esetről, mivel senki sem sérült meg, és feltehetően a színésznő megegyezett a másik sofőrrel.

Legutóbb a Pacific Coast Highwayen igyekezett legújabb filmje forgatására, amikor belerohant egy kisteherautóba.

Nem volt ittas

A korábban zűrös ügyeivel a címlapokra került fiatal sztárt nem egyszer kapták már ittas vezetésen, ám az előző esetnél nem találtak a vérében alkoholt, és szemtanúk elmondása szerint most sem volt szó ilyesmiről.

Az egykori gyereksztár legközelebb a Liz és Dick című filmben lesz látható, amiben a hollywoodi legendát, Elizabeth Taylort kelti majd életre.

Ezt követően a The Canyons című thriller főszerepében lesz látható, ami 2013-ra kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük