Lindsay Lohan egy mosdóban szexelt Landon Brownnal
Úgy tűnik, a sors nem bánik kegyesen a botcsinálta rapperrel, pedig népszerű szülei révén van mit a tejbe aprítania.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hát, mitagadás, nehéz lehet híres szülők gyermekének lenni, hiszen az ember nem lehet simán középszerű, mindenképpen valamiféle teljesítményt vár el a külvilág, ami alapján aztán messzemenő következtetéseket lehet levonni, kitől mit és milyen mértékben is örökölt a szegény gyerek.

Tényleg egy pár voltak?

Így aztán Landon Brownnak, aki Bobby Brown édes- és Whitney Houston mostohafia, igazán nem könnyű a helyzete, mert egyébként egy egyszerű, fekete, 23 éves fiatalember, átlagos zenei tehetséggel, kevéske szorgalommal, és kicsikét nagyobb feltűnési vággyal.

Landon-mesék és egy kis rap

Nem könnyű, mert mindenki valami ütős produkciót várna tőle felmenői révén, ő meg csak úgy rappelget, ha éppen nincs jobb dolga – mint ahogy tette a Rock the Cradle, vagyis Ringasd a bölcsőt című MTV valóságshowban, ahol híres zenészek leszármazottai próbálták bemutatni négy héten keresztül, hogy bizony a génjeikben van a zene. Ám kilenc indulóból hatodiknak lenni, az azért nem olyan bravúros teljesítmény. Ezért valami más módszerhez kellett folyamodnia Landonnak, és mi sem egyszerűbb, mint emlékezetes történetekkel kielégíteni a nagyközönség mohó kíváncsiságát, hogy lehessen min csámcsogni. Imígyen eshetett meg, hogy először mostohaanyjához fűződő rossz viszonyáról panaszkodott egy magazinnak, elmesélve, milyen szörnyű is volt felnőni a Brown-házban, ahol Whitney úgy bánt vele, mint egy alkalmazottal.

Állítólag nem engedte találkozni kishúgával sem, és állandóan a biztonsági őr hálátlan, és cseppet sem családtaghoz illő feladatkörét sózta rá.

Most pedig a legújabb sztori: eszerint két éve egy partin kiszemelték egymást Lindsay Lohannel – a hölgy akkor még közel sem tűnt leszbikusnak -, sőt, olyannyira egymásra kattantak, hogy a mosdóban már nem is bírták tovább, egyszerűen egymásnak estek.

- Nagyon, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Lindsay követett a fürdőszobába egy házibulin, és hát, tulajdonképpen megtörtént a dolog – büszkélkedett, majd hozzáfűzte, hogy bár nem sokáig jártak együtt, szeretné vele újra felvenni a kapcsolatot.

Csak arra lennénk kíváncsiak, vajon Lohan kisasszony is tud az esetről, vagy pusztán vágyálmát öntötte szavakba az ifjú titán?

Ezt is szeretjük