A Dallas Samanthája 83 évesen is gyönyörű: meglepő, Linda Gray mivel foglalkozik

A 83 éves énekesnő meglepő pénzkereseti forrást választott, de most akár te is chatelhetsz vele, ha szeretnél.

Linda Grey 83 évesen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Linda Gray 83 évesen is lenyűgözően fest, emellett pedig meglepő forrásból keresi kenyerét.

Linda Grey 83 évesen

Linda Gray szépsége már fiatal korában szembetűnő volt, így nem véletlen, hogy korai éveiben modellkedett, de reklámokban is feltűnt, majd a '70-es években színházi darabokban kezdte el megalapozni karrierjét. Végül 1978-ban a Dallas hozta el neki az igazi áttörést, onnantól valódi világsztár lett. 

Linda Gray a Dallas gyönyörű Samantha Ewingja volt.
Linda Gray a Dallas gyönyörű Samantha Ewingja volt.
Fotó: Maureen Donaldson / Getty Images Hungary

Több mint háromszáz epizódon keresztül láthattuk Samantha Ewingként, Jockey Ewing feleségeként. A színésznő olyannyira részt vett a sorozat alakulásban, hogy voltak epizódok, melyek az ő rendezésében készültek, ez azonban nem volt zökkenőmentes, a sorozat készítői ugyanis alkalmatlannak találták erre a feladatra, azonban végül mégsem kellett távoznia. A legendás sorozat ugyan 1991-ben véget ért, Gray folytatta a színészmesterséget, azonban a mai napig legtöbben a Dallasban nyújtott alakításáról ismerik.

A 83 éves színésznő Los Angelesben él, két gyermeket szült, fia azonban 2020-ban leukémiában elhunyt. A tragédiából hosszú idő volt, mire felállt, lánya, Kehly Sloane azonban mindvégig mellette volt. A nehézségek ellenére a színésznő 83 évesen is fantasztikusan fest, ezért azonban napi szinten tesz, edzeni jár, és odafigyel az egészséges étkezésre is. 

Jelenleg meglepő, mivel foglalkozik szabadidejében: a Cameo nevű portálon lehet tőle videókat kérni. A felhasználók bizonyos összegért felbérelhetik Grayt, hogy névre szólóan kívánjon boldog születésnapot, gratuláljon valamihez, köszöntsön anyák napján vagy éppen apák napján valakit, és vegye ezt videóra, a megrendelő pedig elküldheti azt ismerősének, családtagjának.

3 euróért akár chatelni is lehet vele, a videókért pedig 100 eurót, körülbelül 40 ezer forintot kell fizetnie annak, aki a Dallas Samanthájával szeretne üzenni valakinek. 

Priscilla Presley-t összeboronálták a Dallas Bobby Ewingjával: kiderült, mi igaz a pletykából

Priscilla Presley és Patrick Duffy viszonyáról írt egy pletykalap.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük