Nem szégyenlősködött! Adriana Lima ledobta ruháit
Forró fotókkal ajándékozta meg rajongóit a sztár, amik mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ezúttal az olasz Elle magazinnak köszönhetjük a vérforraló képeket, amelyeken Adriana Lima szexisebb mint valaha.


Ezek a fotók minden bizonnyal még jobban felforrósítják majd a levegőt ezen az amúgy is meleg nyári napon, jobb is, ha azonnal előkészítesz egy hideg limonádét, és csak utána vetsz néhány pillantást az elképesztően csábos lányra.

A brazil modellt – aki szabadidejében kedvenc írója, Gabriel Garcia Marquez regényeit olvassa legszívesebben – 13 éves korában fedezte fel bevásárlás közben egy ügynökség, 15 évesen pedig már első helyen végzett egy országos szépségversenyen.

Adriana Limát elsősorban a Victoria's Secret és Maybelline arcaként ismerhette meg a világ, de az elmúlt években a kifutón olyan divattervezők ruháit is magára öltötte, mint Valentino, Armani vagy Fendi.

A világ kéjsóvárabb szűze

Pedig a szexi lány gyerekkora egyáltalán nem volt nehézségektől mentes, apja például hat hónapos korában hagyta el őt és anyját, akivel azóta is rossz viszonyban van, pedig többször is szeretette volna kapcsolatukat rendbehozni.

Lima különleges szépségének titka talán abban rejlik, hogy ősei között találhatunk afrikaiakat, dél-amerikai indiánokat és svájciakat is. A gyönyörű szupermodellt reklámfilmekben is gyakran láthatjuk, 2001-ben például a világhírű kínai rendező, Wong Kar-wai BMW-klipjében bukkant fel olyan színészek társaságában, mint Clive Owen, Mickey Rourke és Forest Withaker.

Adriana Lima vallásos neveltetése miatt állítólag 17 éves koráig nem is csókolózott senkivel, de további hihetetlen kijelentéseket is tett két évvel ezelőtt.
- Még szűz vagyok. A szex a házasság utánra való. A férfiaknak tiszteletben kell tartaniuk döntésemet. Ha nincs bennük tisztelet, akkor az azt jelenti, hogy nem is akarnak igazán engem – magyarázta álláspontját nemi életéről a sztár.

Érthető, ha ezek után az egyik neves magazin a világ legkéjsóvárabb szűzének nevezte Adriana Limát. És mivel a hölgy azóta sem húzta fel ujjára a karikagyűrűt, ártatlanságát minden bizonnyal még mindig őrzi a szerencsés kiválasztottnak.

Ezt is szeretjük