Nyilvánosan fogdosták Lily Allen pucér mellét
Lily Allen félmeztelenül jelent meg velencei szállodaszobájának erkélyén, a magánprodukciót pedig azonnal lekapták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legfrissebb lesifotók tanúsága szerint Anglia ifjú villantókirálynője ismét meglepte a közvéleményt egy kis pajzán magamutogatással.

A vágatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

Lily Allent Velencében kapták lencsevégre néhány nappal ezelőtt, a 24 éves brit énekesnő pedig szokásához híven nem igazán zavartatta magát, már ami a meztelenkedést illeti.

Nem úszta meg, hogy lefényképezzék

A félmeztelen Allen ugyanis egyszer csak felbukkant hotelszobájának erkélyén, meglehetősen gyűrött fejjel.

A váratlan és meglehetősen merész jelenet pedig több embernek is szemet szúrt, és azonnal elkezdték kattogtatni fényképezőgépeiket.

Nem sokkal később megjelent a balkonon a popsztár kedvese, Sam Cooper is, aki azonnal megragadta Lily fedetlen melleit, hogy eltakarja őket a kíváncsiskodó tekintetek elől.

Megint bepasizott

A meglehetősen botrányos életvitelű és viharos múlttal rendelkező énekesnőt először augusztus végén örökítették meg szerelmével egy krikettmeccsen, ahol forró csókot is váltottak mindenki szeme láttára.

Annak ellenére, hogy korábban Allen váltig állította, kettejük között kizárólag barátság van.

Mellesleg a Fuck You és a The Fear című slágerek előadója szeptemberben alaposan ráijesztett rajongóira, amikor bejelentette, hogy nem újítja meg szerződését a kiadójával, mivel színészi karrierjére akar koncentrálni.Saját bevallása szerint nem tervez újabb albumot, ennek ellenére szóvivője úgy fogalmazott, Lily nem fejezi be zenei pályafutását.
Ezt is szeretjük