Így issza le magát Lily Allen az ájulásig
A részeges és füvező Lily Allen a közelmúltban Courtney Love-ra támadt rá, akit egy drogtól leépült eszelősnek nevezett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs is nagyobb móka annál, mint amikor két sztár esik egymásnak valami mondvacsinált ügy kapcsán. Február utolsó hetében például Lily Allen és Courtney Love vette fel a harcot, először személyesen, majd pedig a Twitteren.

A vitát állítólag az indította el, hogy a 24 éves brit énekesnő - aki jelenleg a Chanel hivatalos reklámarca - megtiltotta a Brit Awards díjkiosztó gálája előtt, hogy Kurt Cobain özvegye Chanel márkájú ruhát viseljen.

Nagy balhét csaptak

A február utolsó hetében, szerda este megrendezésre került NME Awards-gálán aztán rövidesen el is szabadult a pokol.

Amikor ugyanis Love odalépett Allenhez, hogy beszélgessenek egy kicsit, Lily azt mondta a rocksztárnak, hogy fogja be a száját, és ne terjesszen róla nevetséges pletykákat.

Az egyik szemtanú elmondása szerint a csevegés barátságosan indult, majd váratlanul összecsaptak az indulatok.

A hírességek különböző trágár és bántó megjegyzéseket vágtak egymás fejéhez, és a tettlegességig fajult volna a helyzet, ha kíséretük szét nem választja őket.

Nem ért véget a gyűlölködés

Másnap aztán Lily egy drogtól leépült eszelősnek nevezte Courtney-t, aminek természetesen bőven van valóságalapja, ám a brit celebmacát sem kell félteni, legalábbis ami a züllést illeti.

Lilyt ugyanis számos alkalommal lekapták már nyilvános drogozás közben, és azt sem szabad elfelejteni, hogy bizony férfiakat megszégyenítő módon tudja magát ájulásig inni - elég csak végignézni az ittasan róla készült fotókat.

Habár Allen azt nyilatkozta, egy időre visszavonul a showbiznisz világából, a közelmúltban arról érkeztek hírek, hogy az énekesnő márciusban két alkalommal is fellép majd Dizzy Rascallel, a nyár folyamán pedig Jay-Z-vel ad koncertet a Wireless Festivalon.

Ezt is szeretjük