Ciki! Közönsége előtt piált be Lily Allen
Kínos fotókkal
Pedig Lily Allen nemrég még azt nyilatkozta, mostantól a józan életre szavaz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily Allen vagy nagyon rafinált, vagy nagyon buta – bár az igazat megvallva, valószínűleg többen szavaznak az utóbbi lehetőségre. Hiába ugyanis remek hangi adottságai, szegény Allen kisasszonyt nem igazán áldotta meg az ég, már ami az agytekervények kihasználtságát illeti.


Ezért aztán nem csoda, ha legfrissebb nyilatkozataival simán megcáfolja az előtte pár nappal mondottakat, bármiről is legyen szó. Nemrég például arról biztosította a rajongóit, hogy megbánta, amikor a drogokhoz nyúlt, de egyszer s mindenkorra véget vetett a tudatmódosítás eme formájának.

Nem sokat gondolkodik interjú előtt

Ám alig száradt meg a tinta a magazinokban, ahol megjelentették szavait, máris módosítást eszközölt mondandóján: a legújabbak szerint úgy gondolja, a szülőknek kellene biztatni gyerekeiket, hogy próbálják csak ki a drogokat.

Szerinte ugyanis nem mindenkire káros például az extasy, ezért a legjobb mód ennek kiderítésére, ha az adott tini egyszerűen beveszi a szert, és megnézi, mi történik.

Egy korábbi interjújában arról is mesélt, ismer olyan embereket, akik hetente háromszor nyúlnak a kokainhoz, még sincs semmi bajuk, és dühíti, hogy a kokain eme ártatlan oldalát senki nem meri bevállalni.

Menedzsere, hogy mentse, ami menthető, később annyit módosított a nyilatkozaton, hogy Allen csupán az egyik dalának szövegét magyarázta ily módon, nem valós élményekről mesélt.

Az alkohollal hasonló a sztár viszonya – bár erről is azt állította, részegeskedése már a múlté, a napokban, egy a Bahamákon adott koncertje alkalmával nem is csinált titkot szenvedélyéből. Annak ellenére, hogy szintén korábban maga is bevallotta, nem bírja a piát, de sosem tudja, mikor kell abbahagyni az ivást.Ráadásul az előadás után a színpadon táncolt mindenféle táncosnővel, miközben egy égő cigaretta is ott lógott a kezében. Hát, ha Lily Allennél ez a józanság, akkor az ember nem is akarja látni, mit művel, amikor bevallottan részeg.
Ezt is szeretjük