Köldökig kivágott ruhában hódít a huncut Lily Allen
Merész fotók
A szokásos formáját hozta legutóbbi fellépésén a fiatal énekesnő, akinek már az egész világ ismeri a mellét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Lily Allen egyszerűen képtelen megtagadni huncut önmagát – alig néhány hete adtunk hírt arról, hogy legújabb videoklipjének forgatásán miként kukucskáltak ki az énekesnő cickói. Most pedig a Glastonbury fesztivál közönségét vadította igencsak merész ruházatával.

Igencsak merésznek bizonyult az összeállítás

A britek 24 éves üdvöskéje láthatólag le akarta főzni tengerentúli vetélytársát, a 23 éves Lady GaGát. Legalábbis erre utal a pikáns öltözék, no meg a hidrogénszőke paróka.

Ez utóbbit a sztár egy még feltűnőbb lilára váltotta a zenei rendezvény második napján, amikor a Pyramid színpadon lépett fel.

Nesze neked, Lady GaGa!

Bár valószínűleg senki nem a parókájával, sokkal inkább mély dekoltázsával volt elfoglalva.

Allen kisasszony ugyanis igazán nem fukarkodott bájaival, miközben leghíresebb slágereit – az LDN-t, a Smile-t, a The Feart, valamint Britney Spears Womanizer című dalának lilysített változatát – adta elő.

Bizonyára számos férfiú szuggerálta a ruháját rögzítő ragasztószalagot, hátha az megadja magát, és a sztár ismét felvillant valamit aprócska bájaiból.

Erre azonban a hírek szerint nem került sor – valami furcsát azonban mégiscsak megvillantott. Akik ugyanis el tudtak szakadni köldökig érő ruhakivágása kétségkívül vonzó látványától, észrevehették, hogy a sztár egy fehér kesztyűt visel a jobb kezén.

Nos, Lily Allen állítása szerint ily módon emlékezett a tragikusan korán elhunyt Michael Jacksonra, aki mint oly sokaknak, neki is magát az élő legendát jelentette.

A hetvenes évek óta megtartott Glastonbury fesztivált idén június 24-28 között rendezték meg a Glastonbury közelében fekvő Piltonban.

A négy nap alatt több száz élő koncertet tombolhattak végig a jelenlévők, egyebek közt olyan régi és mai előadóktól, mint a Black Eyed Peas, Lady GaGa, Bruce Springsteen, Franz Ferdinand vagy a Madness.

Ezt is szeretjük