A spanyol királyné tündökölt csillogós ruhájában - Letícia lányai oldalán mutatkozott

Mutatjuk Letícia királyné legstílusosabb szettjeit.

letícia-királyné
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné sikkes öltözködése messze földön híres, akármikor nyilvánosan mutatkozik, mindig kifogástalanul fest. Ám nem ő az egyetlen előkelőség, aki ért a divathoz, Letícia spanyol királyné laza eleganciája is megérdemli a figyelmet.

A családjával június 22-e óta járja Spanyolország különböző városait, körutazásuk során tiszteletüket tették Madridban, Sevillában és a Kanári-szigeteken. Most Meridába látogattak, ahol éljenző tömeg fogadta a királyi párt és gyermekeit. 

Letícia hercegné ruhája

VI. Fülöp király felesége most is bebizonyította, hogy nem tud hibázni, ha öltözködésről van szó, csodájára jártak szettjének. Csillogós, fekete nyári ruhát húzott, amihez lezser, telitalpú cipőt párosított. Úgy tűnik, lányai is örökölték a stílusérzékét, a 14 éves Leonor hercegnő hófehérben tündökölt, míg húga, a 12 éves Szófia imádni való virágmintásban jelent meg.

Nem csoda, hogy a rajongói szívesen másolják Letícia öltözködési stílusát, olyan eleganciával visel minden ruhadarabot, hogy azt tanítani kéne. Képes összeállításunkban mutatjuk, melyek voltak a királyné legpazarabb szettjei.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük