Leonardo DiCapriót a fiatal barátnője miatt cikizik - Kínos gúnynevet kapott
A korábbi szívtipró, úgy fest, megállapodott feleannyi idős kedvese mellett.

leonardo-dicaprio-instagram-boyfriend-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leonardo DiCaprio Hollywood legnagyobb nőcsábásza volt, akinek az ágyában olyan szépségek fordultak meg, mint Nina Agdal, Kelly Rohrbach, Rihanna, Blake Lively, Bar Refaeli, Paris Hilton, Carmen Electra, Gisele Bündchen, Eva Herzigova, Naomi Campbell, Kate Moss, Demi Moore, és még sorolhatnánk napestig.

Megállapodott Camila Morrone mellett

Most azonban úgy tűnik, megállapodott: a Camila Morronéval való kapcsolata rekordnak számít az Oscar-díjas színész életében, akinek alig volt egy évnél hosszabb kapcsolata. A 44 éves sztár 2017-ben kezdett el randevúzni Al Pacino gyönyörű, 22 esztendős mostohalányával, a kapcsolat pedig azóta is tart.

Igaz, a rosszmájúak szerint ez a románc sem tart majd örökké, hiszen DiCapriónak még sosem volt 25 évnél idősebb párja, így az optimistábbak is maximum még három jó évet saccolnak nekik. Pedig a sztár tényleg lenyugodott a kedvese mellett, és felhagyott a csajozással is - sokak szerint már túlságosan is adaptálódott a szerepkörhöz, újabban pedig még egy gúnynevet is ráaggattak: az Instagram Boyfriendet.

Instagram Boyfriendnek azokat a pasikat cikizik, akiket a barátnőik azért tartanak, hogy mindig legyen mellettük valaki, aki előnyös fotókat készít róluk, hogy legyen mit kiposztolniuk a közösségi oldalaikra. Mivel DiCapriót többször is lencsevégre kapták úgy, hogy a pózoló barátnőjét próbálja minél előnyösebb szögben lefotózni a mobiljával, ezért az internet népe szerint ő lett az első számú Insta-pasi.

Camila Morrone most megszólalt a trollkodókról, akik több mémet is készítettek a sztárról - ezt nyilatkozta a Vanity Fairben:

- Láttam azt a mémet, amiben azt írták a közös fotónk fölé, hogy "Vagy fiatalon hősi halált halsz, vagy elég sokáig élsz ahhoz, hogy Instagram Boyfriend váljon belőled (Utalva A sötét lovag című filmben Harvey Dent szavaira, aki azt mondta: "Vagy hősként halsz meg, vagy addig élsz, míg magad is gonosszá változol" - a szerk.).

Szegény kicsikém, utálom, hogy Instagram Boyfriendnek csúfolják. A környezetvédelemért folytatott munkája, és az, hogy egy világszerte ismert filmcsillag, persze eltörpül emellett. Igaz, megfogadtam, hogy nem veszem komolyan az ilyesfajta vicceket. Az emberek mindig gúnyolódnak majd, névtelenül, a képernyőik mögé bújva, de az egész nem ér annyit, hogy felhúzzam magam rajta - mondta a lap novemberi számában.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Nem Leonardo DiCaprio az egyetlen, aki nála jóval fiatalabb párt választott - nézz meg más sztárpárokat is, akiknél szintén hatalmas a korkülönbség!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük