Baki élő adásban! A csinos híradós kislánya besétált a képbe
Fotók!
Lena Alwash híradós kislánya élő adásban, a hírek közben trappolt be a stúdióba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Élő adásban sétált be a stúdióba Lena Alwash híradós kislánya, és zavarta meg ezzel a híreket. 

A marokkói híradós megőrizte hidegvérét, és úgy folytatta tovább a műsort, mintha mi sem történt volna.

Élő adásban lepte meg kislánya

A képernyősöket felkészítik arra, hogyan tudják megőrizni a nyugalmukat, ha váratlan események szakítják meg az adást. Lena Alwash, a marokkói Medi 1 tévécsatorna híradósa alapos tréningen vehetett részt.

Éppen a híreket mondta élő adásban, amikor kislánya váratlanul besétált mögé, megkocogtatta a vállát, és megpróbált átadni neki egy mobiltelefont. 

Miután a gyerek rájött, hogy adásban van, zavartan kihátrált a képből. Édesanyját bizonyára váratlanul érte a kislány felbukkanása, de ennek kifelé semmilyen jelét nem mutatta.

Az egzotikus szépségű híradós egy profi nyugalmával mondta tovább a híreket, és azt, hogy gyermeke meglepte, csak abból az apróságból vehették észre a tévénézők, hogy kissé felhúzta a szemöldökét, alig észrevehetően megrázta a fejét, és egy másodperc szünetet tartott.

Híradósok ciki pillanatai

Ennél jóval kellemetlenebb pillanatokat élt át Helen Kapalos ausztrál híradós, amikor leállt a súgógép, és a papírjai sem voltak előtte. Másfél percig kellett valahogy kibeszélnie a kínos csendet.

Susanna Reid, a BBC reggeli hírműsorának vezetője csak enyhén kellemetlen helyzetbe került azzal, hogy fordítva vette fel a ruháját. Csupán a háromórás adást követően vette észre, hogy Marks & Spencer ruhájának a háta köszönt vissza a nézőknek. Szerencséjére a mintás darabon ez nem volt olyan feltűnő.

Az amerikai FOX 54 hírcsatorna műsora tavasszal azért szakadt félbe kis időre, mert Jillian Pavlica kezét élő adásban kérte meg szerelme. A csinos, szőke híradós a felolvasandó hírek között egyszer csak a saját lánykérésének a szövegét találta. Könnyek között mondott igent. Számára ez a kis intermezzo bizonyára nem a kínos pillanatok között fog szerepelni.

Ezt is szeretjük